loader

Vigtigste

Nærsynethed

Belcosmex - anmeldelser om kosmetik

Natasha
Chelyabinsk-ekspert

Dette er et meget sejt bulorussisk mærke, produkterne er relativt billige og effektive.

Denne maske er meget flot.

Stort rør, 100 gram

Detaljeret beskrivelse på bagsiden

Grøn ler er ideel til dyb rensning af ansigtet og bekæmpelse af alle former for acne. Det reducerer sebumsekretionen, strammer porerne, toner huden og giver den glathed og elasticitet.

Tea tree essentiel olie fungerer som et antiseptisk middel, forhindrer spredning af betændelse, reducerer udseendet af acne.

Aloe Vera-ekstrakt beroliger og fremmer hudregenerering, giver det ekstra ernæring og gendanner den beskyttende barriere, har en helende og fugtgivende virkning.

Masken er tyk, cremet, strukturen er ensartet. Behagelig lysegrøn farve med en mild delikat aroma af æteriske olier. Meget behagelig at bruge. Har en udtalt køleeffekt, opdateres behageligt, matter huden uden at tørre den over. Meget sejt, jeg kunne virkelig godt lide det. jeg anbefaler.

[Redigeret af forfatteren den 4. august 2019]

Kira
Moskva Aktivt medlem

Piger, jeg brugte en time på at finde et foto med navnet på cremen i min fotostream, jeg opbevarer alt der))) Fundede det! For et år siden havde jeg en creme som denne:

Det sker sjældent for mig, at jeg køber et billigt produkt, og jeg kan virkelig godt lide det. Denne creme blev præsenteret for mig af en bekendt eller rettere en helt ukendt pige (ikke essensen), i nogen tid havde jeg den lukket på hylden. Generelt da jeg åbnede den og begyndte at bruge den, blev jeg glædeligt overrasket. Diskret, sååå behagelig lugt, absorberes hurtigt, der er ingen følelse af en film på huden, makeup passer godt generelt, nogle positive følelser. Da jeg løb tør for det, begyndte jeg at kigge på Internettet, jeg blev glædeligt overrasket over øreprisen på cremen. Generelt, hvis en hottsa prøver en billig creme af høj kvalitet, anbefaler jeg det, det sker for forskellige aldersgrupper, jeg prøvede kun 30+, sejt

Tatyana
Kaluga gæst

Jeg besluttede at købe en natcreme til min hud fra hviderussisk kosmetik. Til normal til tør hud. I denne serie er der 24 (.) Forskellige cremer, forskellige sammensætninger, formål, for alle aldre, blegningsserier (se indlægssedlen). Selv var overrasket! Og hvilken kvalitet! Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal beskrive det. Blød, hvid-gennemsigtig, delikat aroma, når hænderne påføres, "svæver" de langs massagelinjerne. Mirakel! Det påføres 1-1,5 timer før sengetid, hvis nødvendigt, blottes med en serviet. Frisk ansigt om morgenen! Jeg ønsker alle at finde din creme.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 19 Nej 2

TATYANA
Kaluga gæst

Jeg besøgte for nylig Hviderusland. Jeg købte selvfølgelig deres kosmetik - mig selv, min datter, mine venner. Kan lide: fra serien "Home cosmetologist" MASK-SCRUB til følsom hud med flødeproteiner og rosenmælk. Åh, hvilket navn! Åh, hvilken lugt! Og handlingen er fantastisk. Huden i ansigtet efter denne skrubbe er fersken!

Fra samme serie mere "grov" skrubbe RENGØRENDE SKRUBMASK med tea tree og lavendelolier. Hvem kan lide hvad! Datteren er meget glad for GINSENG MILK til at fjerne makeup (og fra øjnene). Der er mange gode og billige kosmetik i butikkerne, kan du gå forbi?! Jeg lægger 5 midler, jeg fortsætter med at bruge det og anbefaler at være opmærksom på alle, der ikke har opdaget det for sig selv.

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 11 Nej 0

mara
Moskva gæst

om Belcosmex kosmetik 14. februar 2012

Min skrubbemaske hele tiden med tea tree og lavendelolier (hjemmekosmetolog) er noget! Jeg har aldrig haft et så glat og behageligt at røre ansigt med nogen skrubbe !! Jeg har brugt det i fire år og vil ikke bytte det mod andre. Jeg købte noget andet, nogle cremer - jeg kunne ikke lide det, men jeg råder dig til at skrubbe!

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 6 Nej 0

Mila
Kiev gæst

Blegende creme med C-vitamin og lavendel. Første gang jeg påførte det på mit ansigt og kvalt næsten fra den skarpe lugt, for mættet, efter et par dage blev jeg vant til det, som om det var nødvendigt, men lugten fraråder ønsket om at bruge det to gange om dagen, især om natten, og efter en måned er resultatet på mit ansigt: fregnerne er væk, farven ansigtet er planet ud og huden er meget lys, udseendet er velplejet. Pigmentpletten blev meget lys, næsten umærkelig. Jeg kunne godt lide cremen, den skarpe lugt er en væsentlig ulempe.

Kommentarer (2) Er denne anmeldelse nyttig? Ja 69 Nej 10

Tatyana
Kiev gæst

om Belcosmex kosmetik den 12. april 2011

Jeg læste rosende anmeldelser og løb til en butik med hviderussisk kosmetik! Jeg vil sige med det samme - jeg har brugt mange ting fra luksus til masse! Jeg stoler ikke på kosmetik med billig prispolitik for meget. Jeg købte en balsam Sholk og urtebalsam til at fugte huden i en grøn flaske. Mine følelser overgik alle forventninger ! Ansigtet om morgenen er som en dukkes, og håret er skinnende, voluminøst og let at kamme (jeg har lang, lysblond naturlig farve)

Kommentarer Er anmeldelsen nyttig? Ja 6 Nej 0

Irina
Moskva gæst

om Belcosmex kosmetik den 17. marts 2011

Jeg prøvede placenta planteserum. og selvom jeg ikke selv tror på den umiddelbare effekt, så jeg virkelig resultatet på den anden dag. Jeg er 35 år gammel, huden har altid været dårlig, men i det sidste år eller to er der dannet rynker under øjnene. Og i princippet begyndte ødem at dukke op og endda dybe rynker under venstre øje. Jeg prøvede en masse Shizeido-cremer, og Iceberg ser ud til at være en udbetaling med et rynkefyld, Occitane, og desværre begyndte jeg at tænke, at det var tid til at spare op til en dyr creme med sort kaviar. Nå, det samme, allerede over 35 :) ved et uheld på messen med hviderussiske varer købte jeg et serum med en placenta. Måske kunne jeg godt lide prisen mere og ledte efter gaver til det nye år. Af en eller anden grund holdt jeg det for mig selv. Jeg prøvede alt, hvad jeg vil sige tak til producenten! HJERTESK !. Hvad der ikke kunne opnås med dyre cremer, allerede på anden dag, blev gjort med serum :). Jeg kiggede på Internettet - der er virkelig en onlinebutik. Og ved VVC i pavillon 2 - en brandbutik.

Fiskesnøre
Kiev gæst

om Belcosmex kosmetik 20. februar 2011

Blegende creme med lavendel og C-vitamin - også spyttet i starten, men. På trods af den ubehagelige lugt og uigennemtrængelighed blegede den stadig mine fregner og alderspletter, der dukkede op efter fødslen. Jeg anvender den som en maske - i et tæt lag, efter ca. 30-40 minutter fjerner jeg resterne med en fugtig klud osv. voila - efter en måneds brug - resultatet, som de siger, er i ansigtet :))

Belkosmex

Varemærker

  • 3D løft
  • Fleksibel
  • Caprice
  • Hårlaminering
  • Mirielle
  • Mirielle SPA
  • Teebaum
  • Belovezhskie sang
  • Hjem kosmetolog
  • Mineralcocktail
  • Orkidé
  • Naturens hemmeligheder
  • Mirakel baby
  • Yuval

Kontakt information

Nye anmeldelser

Varemærker

  • 3D løft
  • Fleksibel
  • Caprice
  • Hårlaminering
  • Mirielle
  • Mirielle SPA
  • Teebaum
  • Belovezhskie sang
  • Hjem kosmetolog
  • Mineralcocktail
  • Orkidé
  • Naturens hemmeligheder
  • Mirakel baby
  • Yuval

Webstedsmaterialer er til informationsformål og er beregnet til uddannelsesmæssige formål. Redaktionens opfattelse falder muligvis ikke sammen med forfatterne. Genudskrivning af webstedsmateriale er forbudt uden skriftligt samtykke fra SIA "ALP-Media" og forfatterne. Rettighederne for forfattere og udgiveren er beskyttet.

Om projektet | Konkurrencer Social Directory | Links

Webstedsmaterialer er til informationsformål og er beregnet til uddannelsesmæssige formål. Redaktionens opfattelse falder muligvis ikke sammen med forfatterne. Genudskrivning af webstedsmateriale er forbudt uden skriftligt samtykke fra SIA "ALP-Media" og forfatterne. Rettighederne for forfattere og udgiveren er beskyttet.

Del dette

Dette produkt kan ikke leveres til din region

Du sparer 225 ₽

tak!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de mest gunstige priser..

Med venlig hilsen Wildberries onlinebutik.

Føjet til venteliste

Lær om optagelse

Kommer snart

Sammensætning

Beskrivelse

Organisk Inca Omega Oil giver særlig pleje til tør og følsom hud. Det normaliserer hudtilstanden - reducerer effektivt irritation forårsaget af hyperreaktivitet. Det har en ultra-nærende virkning ved at mætte omega 3-6-9 celler med fedtsyrer. Det glatter rynker og gendanner hudens attraktive elasticitet. Modstår effektivt for tidlig aldring Omega Plus - et kompleks af værdifulde olier af solsikke, majs, sesam, macadamia og oliven - sikrer genskabelsen af ​​lipidbarrieren i huden, effektivt reducerer dens tørhed og tæthed, fremmer cellegenerering, sletter spor af træthed og stress og fylder huden med skønhed og udstråling. Kakaosmør aktiverer hudens selvhelbredende processer, blødgør perfekt og gendanner tone, silkeagtig glathed og ømhed. Den tykke rige konsistens af cremen er optimal til pleje af tør, meget tør og følsom hud. Velegnet som makeup base..

Belkosmex

Producent af hviderussisk kosmetik til pleje af ansigt, krop og hår.

• Mere end 300 produktnavne
• Unikke opskrifter og innovative teknologier
• International standard ISO 22716: 2007 "Kosmetik - GMP"

  • Fællesskabsindlæg
  • Søg

Belkosmex fastgjort indlæg

Pleje af vitamin

For sund, glat hud og strålende hår skal du spise rigtigt og give din krop nok vitaminer..

For hud- og hårsundhed findes nyttige vitaminer i Belkosmex-plejeprodukter i følgende linjer:
Vis mere...
Grønne olier
Hialuron Aktiv
Omega 369
Mirielle og mange andre.

A-vitamin hjælper med at normalisere fornyelse af hudceller, stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin.
Fødevarekilder: Fiskeolie, mejeri, æggeblomme.

D-vitamin har antioxidantegenskaber, understøtter hudbarrierefunktioner, beskytter cellemembraner.
Kilder: Æggeblomme, hytteost, fiskeolie, persille.

E-vitamin bekæmper frie radikaler, forbedrer iltning af celler, hjælper huden med at forny sig og opretholder fugt.
Kilder: Vegetabilske olier, nødder, fuldkorn.

C-vitamin stimulerer produktionen af ​​kollagen og bekæmper sletning af fotos.
Kilder: citrusfrugter, havtorn, paprika.

Vitaminer er vores hjælpere i kampen for skønhed og ungdom!

Kombiner sund kost og smart pleje med Belkosmex-systemer. Vælg produkter med vitaminer til din hudtype, og nyd din skønhed!

Bedømmelse af de bedste hviderussiske ansigtscremer

Hviderussiske ansigtscremer er meget efterspurgte blandt forbrugerne, da de har et godt ry for værdi for pengene. Sammensætningen skyldes tilstedeværelsen af ​​naturlige ingredienser, der giver maksimal effekt.

Populariteten af ​​hviderussiske cremer

Hviderussisk kosmetik er populær, da de har et betydeligt antal positive kvaliteter:

  • overkommelig pris på hudplejelinjer. De fleste hviderussiske producenter producerer billige produkter, men deres kvalitet er ikke ringere end dyrere kolleger;
  • et stort udvalg af fremstillede varer (linje til ansigts- og kropspleje, dekorativ kosmetik). Teknologierne til produktion af cremer tages i betragtning i overensstemmelse med alder, hudtype og opnå den ønskede effekt af eksponering;
  • regelmæssig produktion af nye produkter og forbedring af de anvendte teknologier (for eksempel i hviderussisk kosmetik bruges sneglemucin ofte som et effektivt middel til hudgenopretning)
  • sammensætningens naturlighed, som sikrer sikkerheden ved sådan kosmetik og forhindrer risikoen for at udvikle alvorlige allergiske reaktioner, hvilket kan føre til udvikling af negative konsekvenser i kroppen.

Den høje kvalitet af hviderussisk kosmetik har bekræftet sin prestige på markedet, derfor er disse produkter i stor efterspørgsel blandt forbrugerne..

Video: HVITERUSSK FACIALS SOMMER 2019

Fordele og ulemper

Hviderussisk ansigtspleje har et stort antal fordele, der sikrer kosmetikens høje prestige:

  • lave omkostninger på grund af fraværet af stærke annonceringsomkostninger, betaling for formidlingstjenester
  • brug af gode råvarer af høj kvalitet til fremstilling af kosmetik (køb fra leverandører af kendte og gennemprøvede mærker);
  • produktion af et bredt sortiment under hensyntagen til alderskategorier, en særlig serie af børns kosmetik, produkter til professionel og hjemmepleje;
  • anvendelse af aktuelle tendenser inden for skønhed og brugen af ​​modetrends;
  • afprøvning af udvikling, nyheder i specielle forskningscentre;
  • til fremstilling af kosmetik anvendes naturlige ingredienser (planteekstrakter, æteriske olier, ekstrakter);
  • kosmetik har en række formål (rensning, fugtighedsgivende, sikker brug, eliminering af acne på problemhud, hvilket giver en anti-aging effekt);
  • mærker fra hviderussiske producenter testes uden fejl og modtager et antal relevante dokumenter fra sundhedsministeriet, der bekræfter sikkerheden ved brugen af ​​disse produkter

Samtidig har hviderussisk kosmetik også deres ulemper:

  • tilstedeværelsen af ​​et lille antal innovative udviklinger i sammenligning med andre kendte mærker;
  • nogle konserveringsmidler er til stede i sammensætningen;
  • manglende effektivitet, som er angivet i beskrivelsen af ​​det kosmetiske middel;
  • lille sortiment af dekorative kosmetik, uoverensstemmelse mellem de erklærede nuancer;
  • hurtig rullning af læbestifter, absorption af skygger.

Hvis vi sammenligner fordele og ulemper ved hviderussisk kosmetik, kan vi sige om overvejelsen af ​​positiv feedback fra forbrugerne, derfor når det gælder pris, kvalitet, opfylder dette produkt alle de angivne krav..

Kosmetologers meninger om effektiviteten af ​​hviderussisk kosmetik

Effekten af ​​hviderussisk kosmetik er blevet bekræftet af kvalificerede kosmetologer, da sådanne produkter ofte bruges i professionelle aktiviteter og får gode resultater efter kosmetiske procedurer i overensstemmelse med en acceptabel pris..

Producenter af hviderussisk kosmetik i et stort udvalg præsenterer skrælningsprodukter, der indeholder frugtsyrer, naturlige ingredienser, der hjælper med at rense og fornye dermis.

Med regelmæssig brug af kosmetik kan du opnå maksimal effekt og yde den nødvendige hudpleje uden høje omkostninger. Produkter af høj kvalitet indeholder stamceller, der glatter rynker godt og glatter ansigtets kontur.

Disse produkter er ideelle til daglig pleje og aldrende hud, der kræver maksimal hydrering. For at opnå det maksimale resultat er det nødvendigt at bruge den antiinflammatoriske produktlinje fuldt ud (for eksempel dag- og natcreme i kombination).

Bedømmelse af de bedste kosmetik fra hviderussiske producenter

Bedømmelsen af ​​de bedste hviderussiske cremer er baseret på anmeldelser af brugen af ​​produkter, priskategorien og det opnåede resultat med regelmæssig anvendelse af den kosmetiske sammensætning.

Bielita

Kosmetikfirmaet Bielita er en af ​​markedslederne og har en bred vifte af forskellige produkter (udvikling af professionelle linjer til pleje af ansigt og kropshud).

Kosmetikken indeholder kun naturlige ingredienser, og medarbejderne udvikler konstant (f.eks. Indeholder cremer marine kollagen, en ret sjælden komponent i sammenligning med andre producenter).

Virksomheden fremstiller også hårplejelinjer. Blandt det brede udvalg kan du vælge en creme til enhver hudtype afhængigt af den ønskede effekt.

Markell

Kosmetik fra Markell-serien producerer specielle hårplejeprodukter, og blandt det præsenterede sortiment kan du vælge en effektiv fugtighedscreme til ansigtet til daglig hudpleje baseret på naturlige ingredienser.

En af producentens populære linjer betragtes som "Mineral Cocktail", som er designet til tør og problemhud. Sammensætningen skyldes tilstedeværelsen af ​​næringsstoffer, mineraler, vitaminer, der har en gavnlig virkning på huden.

Denne serie præsenterer forskellige produkter, der har en ulig konsistens og de nødvendige effekter af eksponering..

Belkosmex

Belkosmex cremer indeholder kun naturlige ingredienser, hvilket bekræftes ved tilstedeværelsen af ​​de nødvendige kvalitetscertifikater. Kosmetik er meget populært blandt kvinder på grund af deres høje effektivitet og overkommelige priser..

Det mest effektive middel fra denne serie anses for at være Mirielle anti-rynke ansigtscreme indeholdende marine kollagen, der er i stand til dybt at trænge ind i epidermislagene. Kosmetik er beregnet til tør og normal hud på grund af tilstedeværelsen af ​​vitamin A, E i sammensætningen.

Liv delano

Liv Delano startede sin aktivitet på det kosmetiske marked relativt for nylig, men har allerede fået et godt ry blandt forbrugerne. De fremstillede produkter bruges i professionel kosmetologi og er også beregnet til hjemmebrug..

Den mest populære hviderussiske foryngende ansigtscreme "HYALURON ELIXIR" med et højt indhold af hyaluronsyre, druefrøolie, macadamia, aloe vera, niacinamid.

En sådan sammensætning fikserer godt fugt i hudcellerne og giver maksimal hydrering. Ved regelmæssig anvendelse forbedres restaurering og fornyelse af epidermis samt beskyttelsesfunktionen.

Bielita M

Virksomheden Bielita M har præsenteret sine produkter på markedet i over 10 år og betragtes som et af de mest berømte mærker af hviderussisk produktion. Hovedserie (dag, nat ansigtscreme, hår og kropspleje kosmetik).

Hovedretningen er produktionen af ​​højkvalitets anti-aging kosmetik til huden efter 35 år. Det mest populære produkt er anti-aging serum med stamceller og hyaluronsyre.

Blandt forbrugerne er der også en efterspørgsel efter en nærende ansigtscreme med sneglemucin. Produktet mætter huden godt med nyttige stoffer, giver en anti-aging effekt og maksimal hydrering med daglig pleje.

Sammensætningen indeholder hyaluronsyre, hvid teekstrakt og yderligere komponenter af naturlig oprindelse.

Floralis

Et gennemprøvet og højkvalitetsmærke af hviderussisk oprindelse, der har et betydeligt antal positive anmeldelser fra kvalificerede kosmetologer og almindelige forbrugere.

Virksomheden køber råvarer af høj kvalitet fra forskellige dele af verden (Spanien, England, USA, Frankrig, Tyskland). Færdige produkter gennemgår en certificeret inspektion i overensstemmelse med de lovgivningsmæssige normer i Republikken Hviderusland.

Video: Gennemgang af hviderussisk kosmetik. Vitex, BIELITA.

Valg af hviderussiske cremer i overensstemmelse med alderskategorier

Bedømmelsen af ​​hviderussiske cremer i overensstemmelse med alderskategorier (40, 45, 50 år) diskuteres mere detaljeret nedenfor..

Hviderussisk ansigtscreme efter 40 år "Hialuron +" fra BelKosmex

Effektiv creme fra hviderussisk produktion til ældet hud efter 40 år. Produktets positive egenskaber:

  1. maksimal hydrering
  2. sikre hudfarve og elasticitet
  3. blødgør overhuden
  4. foryngelse og løfteeffekt;
  5. justering af ansigtslindring.

Cremen bruges til daglig påføring 2 gange om dagen, morgen og aften. Gennemsnitlige omkostninger 400-450 rubler.

Kompleks hudfornyelsesprogram med multifrugt skrælning

Et specielt produkt, der indeholder frugtsyrer, hyaluronsyre, der er beregnet til skrælning derhjemme eller i en salon. Produktets sammensætning giver en blid eksfolierende effekt, fjerner alderspletter og lyser huden.

Når du bruger kosmetik, forbedres hudens generelle tilstand betydeligt, betændelse og irritation på hudens overflade elimineres. Omkostninger 450-500 rubler.

Dagcreme 45+ "Reducerer rynker og øger hudens elasticitet"

Den naturlige sammensætning af cremen giver maksimal hydrering, eliminerer træthed og glatter dybe og ekspressionslinjer. Hovedkomponenterne i sammensætningen (ekstrakt af salvie, blåbær, malurt, citrongræs) bidrager til at opnå en foryngende effekt med regelmæssig anvendelse af den kosmetiske sammensætning.

Cremen har et stort antal positive anmeldelser og en relativt lav pris på 150-200 rubler. Desuden bekræftes produktets kvalitet af mange kvalificerede kosmetologer..

Kompleks creme-bandage "Effekt af hyaluroniske tråde 4D" til ansigt, hals og décolleté 45+

Regelmæssig påføring af cremen skaber effekten af ​​hyaluroniske tråde uden kirurgi (gendannelse af geometri og kontur i ansigtet, hvilket sikrer en udtalt løfteeffekt, fremskynder metaboliske processer i hudceller).

Komplekset af hyaluronsyrer, peptider giver en foryngende virkning af det kosmetiske. Cremen anbefales til daglig påføring og giver virkningen af ​​salonprocedurer. Omkostninger 350 rubler.

Natcreme 45+ "Total fyldstof Perfekt fyldstof" til ansigt og hals

En foryngende creme med 20 helbredende mineraler, der fremmer selvhelbredelse af huden og glatte dybe og ekspressionslinjer. Cremen er beregnet til at blive påført inden sengetid efter 45 år, når huden begynder at blive svag.

Produktet påføres på en renset maske, og om morgenen er det vigtigt at bruge en creme fra samme linje for at opretholde den opnåede effekt. Kosmetik er efterspurgt blandt kvinder på grund af deres høje kvalitet og lave omkostninger på ca. 180 rubler.

Foryngelsesdagcreme til følsom hud, der er tilbøjelig til couperose 45+

Anti-aging creme med en let struktur og designet til ældning af huden med tendens til couperose. De aktive ingredienser i sammensætningen (slagterkost, centella, calendula, mexicansk isop, gærproteiner, florentinsk irisekstrakt, stamceller) styrker væggene i blodkarrene, nærer og fugter aldrende hud.

Produktet indeholder op til 95% naturlige ingredienser og er velegnet til daglig pleje. Gennemsnitlige omkostninger 180-200 rubler.

Face Filler Gel Wrinkle Filler

Anti-aging action gel til alderen hud efter 50 år med et højt indhold af hyaluronsyre, et specielt kompleks af peptider, der stimulerer kollagenproduktion, fylder hulrum i hudceller og glatter rynker.

Værktøjet er effektivt til at korrigere ansigtets kontur i problemområder (øjnehjørner, nasolabial fold, pande). Effekten af ​​cremen er mærkbar efter 1 måneds påføring. Omkostninger 180-200 rubler.

Aktiv gel til biorevitalisering i ansigtet

Kapslerne er designet til salonprocedurer og giver en udtalt foryngelseseffekt. Sammensætningen af ​​det kosmetiske produkt gendanner godt aldrende hud, giver en løfteeffekt og normaliserer produktionen af ​​den krævede mængde kollagen og elastin.

Effekten af ​​at bruge komplekset er synlig efter 1 kursus. Sammensætningen indeholder komponenter af kun naturlig oprindelse. På samme tid er omkostningerne lave i intervallet 1000 rubler, og produktet har et betydeligt antal positive anmeldelser..

Aktivt serum "Intensiv foryngelse" fra MARKELL

Specielle ampuller-mikrodoser indeholder et plantestamcellekompleks, der forhindrer hudens naturlige ældning. Ved regelmæssig anvendelse vises en udtalt effekt af hudforyngelse.

Værktøjet er populært blandt kvinder over 50 år, da det giver de forventede resultater i nærværelse af en ret overkommelig pris på 450-500 rubler.

Video: FAVORITER. De bedste hviderussiske kosmetik

Anmeldelser

Anmeldelser om brugen af ​​hviderussiske cremer er for det meste positive, da disse kosmetik er af høj kvalitet, har lave omkostninger og virkelig giver et udtalt resultat ved regelmæssig brug..

Kære læsere, var denne artikel nyttig? Har du brugt hviderussiske ansigtscremer, og hvad er din mening? Efterlad din feedback i kommentarerne! Din mening er vigtig for os!

”Generelt elsker jeg kosmetik fremstillet i Hviderusland. Men når jeg vælger en creme, studerer jeg altid sammensætningen. Det er vigtigt for mig, at naturlige ingredienser er til stede, og at den maksimale effekt på huden er sikret. Produkter fra berømte mærker i Hviderusland opfylder alle mine krav. "

Marina, Novokuznetsk

”Ja, når du vælger en god creme, er det bydende nødvendigt at undersøge sammensætningen, da selv dyre produkter kan indeholde skadelige komponenter. Hviderussisk kosmetik er en god mulighed for forholdet mellem pris og kvalitet, hvorfor de er så populære hos os. "

Belkosmex anmeldelser

Seneste diskussioner om "TM Cosmetics and Parfumes":
01/10/2014 01:53 // T666

SerenaIurieva
Så købte du en creme, så blev du behandlet af en læge!
Derefter dekorativt - tilsyneladende var lægens behandling dårlig.
Så tilsyneladende gjorde det velkendte ikke.

Bourjois, mærkenavn - smagte glitter. Generelt er jeg neutral. Kvaliteten er ikke den højeste. Der er også mere rentable muligheder

Clarins, varemærke. Kæreste nyder det. Han siger, at han kan lide det. Jeg prøvede nogle af cremer, men ikke min, huden er bare forfærdelig, hvor irriteret

KLINIK, varemærke. Samlet set kan jeg lide det. Glitter og cremer er meget gode. Jeg råder, hvis du ikke har prøvet

AURA, varemærke - Jeg kunne ikke lide det. Jeg prøvede noget fra parfume. Jeg var bare helt skuffet. Ekstremt hård, ubehagelig lugt

  • Originale Apple-apparater (nye og renoverede iPhones) til lave priser + 8 GAVE ved køb. Gå til webstedet www.gadjet-tehno.by
  • Unikke helende kilder af mineralvand og sapropel mudder for at styrke dit helbred! Vi venter på dig på kurstedet Plissa kursted! plissa.by
  • REHAU WINDOWS - stilhed og komfort i dit hjem! Officiel repræsentant for Rehau i Republikken Bashkortostan EuroMontazh-Group LLC. ZONE: +375 (29) 605-07-38
Indtast dit firmanavn
eller mærke:
Biler
Fritid og underholdning
sundhed og skønhed
Boligforbedring og renovering
Uddannelse
Virksomheder. Institutioner.
MASSEMEDIER. Meddelelse. internettet.
Varemærker
Transportere
Turisme og hvile
Tjenester

Anmeldelser af "Belkosmex":

Emnediskussion - Belkosmex

Frygtelig skuffet. Tjæresæbe til badet "With Light Steam" var hele familiens yndlingssæbe. Hele serien, der blev produceret den 13/11/19 (og af en eller anden grund har al sæbe, der blev købt i 2 til 3 måneder, samme produktionsdato) er en skarp kemisk lugt, der tydeligt mærkes, når du vasker krop og hår. De købte den før udelukkende på grund af manglen på sådan en lugt, som de fleste billige produkter lugter. De der. skarp, der minder om en mands billige cologne, parfume. Til sammenligning er der et rør med den gamle sæbe, der er en ny. Hvad der er sat i kompositionen og ikke afspejles i kompositionen på tubaen, er et mysterium! Ikke mere tillid.

I meget lang tid og med glæde har jeg brugt cremer fra Míriel-linjen. Jeg kan især godt lide natten med tang og chitosan - fremragende konsistens og effekt, og lugten er skør;), bare fantastisk - jeg forbinder det med papirmasse af en solsikke. Tak for denne sammensætning.!
Der er et tilbud (eller rådgivning) til producenten - du har anbragt en linje med aldre på hvert produkt i flere år, hvorfra det skulle blive klart i hvilken alder denne creme er optimal. For at være ærlig er det vanskeligt at forstå noget ud fra det, da det intetsteds er angivet, hvordan man skal dechifrere linealens farveintensitet. Hvis du har brug for det i den alder, hvor linjen er den mørkeste, hvorfor er det på nogle cremer overhovedet bleg... Måske skal det på en eller anden måde forbedres eller dechiffrere farveværdierne.
Du er fantastisk! Tak for de produkter, der er optimale med hensyn til pris og kvalitet.

Belkosmex ikke-vævede masker er super. Jeg har for nylig fundet ud af dem, og jeg fortryder ikke at have fundet ud af det tidligere. Belkosmex- du er super.

For to år siden anbefalede en sælger i "Neman" Trade House, Grodno (efter min anmodning) creme fra Belkosmex, Miriel-serien. Jeg valgte den første prøveindstilling og har brugt disse cremer i det tredje år nu. Jeg ændrer dem afhængigt af sæson. Jeg kan virkelig godt lide den "synlige effekt" (delikat tekstur), kollagen-anti-rynke (konsistensen er tættere, men der er ingen glans, og min hud er fedtet), ombygning. Jeg vil prøve andre muligheder for min alder. Jeg er 40, så cremen er 35+

Hej! Der var tid, så jeg besluttede at skrive. Jeg kan virkelig godt lide Teebaum-produkter, nemlig ansigtscreme, gel-skum og toner. Jeg har brugt det i mange år. Intet andet passer mig. Huden er meget humørsyg. Jeg beder dig om ikke at fjerne det fra produktionen. Jeg vil endda gerne have dig til at tilføje nogle tea tree shower gel til denne linje. Tak på forhånd. Godt nytår )))

Jeg plejede at bruge Garnier cremer. Men nu er jeg i et behageligt chok. Jeg troede aldrig, at jeg ville være så glad for BelKosmex. Min hud er meget tør, det har altid været et problem at vælge den rigtige ansigts- / kropscreme. Jeg læste mange anmeldelser og besluttede at prøve det. Selvfølgelig var jeg forvirret af prisen og følgelig kvaliteten. Jeg prøvede Miriilles aktive fugtgivende ansigtscreme med tyttebærolie - det er bare en gave. Ingen allergier, fedtet ansigtsfilm eller tværtimod utilstrækkelig fugt! Nu køber jeg en halv butik af min løn) Jeg rådgiver mine venner og familie. Jeg håber, at kvaliteten over tid stadig vil behage, og rækkevidden bliver endnu større!

Fortæl mig, hvordan du kan returnere din kosmetik [en del af anmeldelsen blev slettet af portaladministrationen, fordi otzyvy.by er en dialogplatform, ikke et sted for retssager] der er en stor allergi over for dine ampuller af ungdom - en løbende næse, hovedpine, tårer strømmer, hvad skal man gøre?
hvem ellers har disse bivirkninger?

Jeg bor i forstæderne. Fordi Jeg er mange år gammel, og fra min ungdom brugte jeg dyre mærker og "importerede", som det var almindeligt i vores land. Men jeg har mangeårige bånd til Hviderusland og har altid værdsat alt, hvad der blev gjort her, og for 2 år siden prøvede jeg på råd fra en kosmetolog, Belkosmex-produkter på Energetik sanatorium (nær Grodno). Jeg er ikke bange for eksperimenter, og jeg synes ikke, at det dyreste er det bedste. Hvad kan jeg sige, nu har jeg dømt mig til at medbringe en kuffert med kosmetik til mig selv og mine venner fra Hviderusland. Masker, cremer, ampuller. måske placebo-effekten, men alt passer, og jeg kan godt lide det. især (undskyld, beboere i Hviderusland) pris. Også i Rusland er nu alt oversvømmet med varer fra republikken, men vores priser er russiske. Tak, tak og vigtigst af alt, må du ikke miste alt det gode, du har skabt, det ville være trist. Jeg vil ikke liste favoritterne, jeg vil sige en ting - undskyld Vitex, Belita - bestemt Belkosmex og Markell (hår- og aromaserier).

god eftermiddag!
Jeg kan godt lide Belkosmex-produkter.
Jeg ønsker at købe "Ampoules of Youth", men på pakkerne fandt jeg ikke oplysninger om den alder, som denne eller den anden serie er beregnet til. Webstedet indeholder også kun en beskrivelse af produktet. Kan du finde ud af mere om dette et eller andet sted?

Chokolade-mandel Spa-terapi kropsmousse er meget god. Selv for følsom hud.

Jeg prøvede ungdommens ampuller mod at efterligne rynker fra "Home Cosmetologist" -serien. På den anden brugsdag optrådte der udslæt omkring øjnene, huden var tør og irriteret. Og også kløe. En typisk allergisk reaktion Selvom jeg aldrig har haft sådanne problemer før. Jeg er overhovedet ikke allergisk..

Jeg fik i dag en multivitamin nærende creme-maske. Om aftenen besluttede jeg at bruge det. Jeg lagde det på mit ansigt og besluttede at vaske resterne af fingrene. På dette tidspunkt beklagede jeg allerede, at jeg var bøjet for impulsen til at tro på en indenlandsk producent. Det viste sig kun at være muligt at vaske denne crememaske af, efter at jeg havde vasket mine hænder med sæbe og vand tre gange. Mens jeg ventede i 15 minutter (som skrevet på pakken), følte jeg en ubehagelig lugt og forestillede mig, hvordan jeg ville vaske den af ​​mit ansigt. Det er let at gætte på, at jeg også har vasket mit ansigt med sæbe. I alt: 23.000 er i papirkurven.

Hej. Fortæl os, i hvilken alder det anbefales at bruge anti-age produkter?

Jeg har alderspletter i ansigtet, jeg bruger en kridtecreme, men jeg føler ikke rigtig resultatet, og selve cremen er fedtet, tung, har en skarp lugt.
Men jeg elsker ansigtsmasker meget..

ME 30. KØBTE EN SERIE HJEMKOSMETOLOG - RYKKORREKTOR. RYNKER allerede efter et par dage, jeg ikke er brændt, TK. ALT ANSIGT OG ØRE KLITTET, OG I EJERNES HJØRNER SMÅ ALLERGISK HARNESS FORTSAT!

Jeg elsker bare ansigtscremen i Miriel-serien "revitaliserende med solbær fruitapon" - kun den til enhver tid på året, morgen og aften. Jeg elsker ham for den synlige rensning af huden, undskyld detaljerne, men de "fedtede" propper kommer øjeblikkeligt ud kun takket være ham. Og han er også en ideel base til make-up, det eneste pulver på katten holder hele dagen, selv i varmen, det kryber ikke eller spreder sig overalt; i længst tid er det med ham, at der ikke vises en fedtet glans i T-zonen, og hvis det gør det, så ikke sådan en "fedtet", men let våd effekt, kat gider ikke engang. Jeg hader ham i mange år. Nogle gange keder jeg mig, jeg tager nogle andre, men alligevel vender jeg tilbage til den "helende" creme, der er ikke noget bedre.

Nu har de frigivet den "opdaterede" serie af Míriel, og der er ikke sådan en "mirakelcreme" der, bliver den virkelig fjernet fra produktionen, den er uerstattelig, jeg var overbevist om dette (selv blandt Míriel-serien).

Mirielle Healing Cream til fedtet hud med solbær Frutapon Anti-Acne Acne frigives ikke længere.

Jeg har brugt Belkosmex siden 1999.
Så begyndte jeg bare en forfærdelig allergi i mit ansigt, jeg blev helbredt med masker fra Belkosmeks (jeg bemærkede, at de blev brugt i centrum på Bogdanovich). Siden da - kun Belkosmex. Jeg prøvede andre mærker et par gange - intet går. For hver løn foretager jeg endnu et massivt køb af produkter, fordi jeg næsten ikke vasker mit ansigt med vand, og tonics forsvinder meget hurtigt. Solbærolie creme er noget! Fra den første påføring genoplivede huden, fyldt med en rødme, blev mat og fløjlsagtig. Leveling gel-corrector er en livredder, når du er for doven til at gøre en fuld make-up. Masker er uden ros. Jeg bruger en nærende multivitaminmaske i stedet for håndcreme - sådan helbreder jeg revner. Som allergiker med meget lang erfaring vil jeg sige, at jeg endnu ikke har mødt bedre kosmetik, og før BC prøvede jeg en masse ting, herunder Garnier.
Jeg bruger regelmæssigt: urtecreme maske, creme skrubbe med mælk og rose, skrubbe maske med jordskok, gulerod og æble, nærende multivitamin creme maske, forfriskende fodcreme, karkade og kaffe kropskrubbe, kropscreme i samme serie, kropsmousse med mineraler og hvid lilje, efter hårfjerningscreme, ikke-alkoholisk tonic, gel-skum med troldhassel og gel-skum med citronolie og rosenvand, ernæringsbeskyttende creme med vitamin E og F (om vinteren), matcreme (om sommeren ), creme-gel-hydrobalance med alang-alang-ekstrakt, creme med solbærolie (nat), balsam med jojobaolie; masker på vævet basis: udtrykkelig genopretning fra sorte cirkler med hyaluron; nivelleringsgelkorrektor.
Det eneste der desværre ikke går til BC er shampoo. Selvom jeg måske vil finde en passende over tid..
Og alligevel venter jeg og håber på gelbrusere og stænk. :))) Fans af mærket vil stadig købe dem, på trods af at omkostningerne vil være dyrere end fra andre indenlandske producenter.
Og ja, jeg støtter kommentaren ovenfor til et godt produktkatalog. :)))

Jeg forventede ikke, at kosmetik af denne prislinie var så god. Jeg kunne virkelig godt lide maskerne på ikke-vævet basis og serum: resultatet er som de siger i ansigtet!

I dag købte jeg Mirielle cremer på TSUM. I nærheden af ​​kassen så jeg en plakat, hvor en reklamekampagne fandt sted: når jeg købte to enheder Belkosmex-produkter - en gave. De beregnede mig, men ikke et ord om handlingen. Da jeg spurgte, hvilken slags forfremmelse der foregik, trak kasserer skuldrene: "Spørg sælgere i afdelingen." Sælgerne spurgte hinanden i lang tid og gav mig stadig en gave - en lotion. Selvom reklamen havde en maske omkring øjnene :) Alt dette er ubehageligt.

Jeg har frygtelig tør hud. Jeg sparer mig kun med Belkosmex cremer.
Tak for produkterne. Jeg vil fortsætte med at forbedre os
dit arbejde.

så jeg bliver besvaret eller ikke i hvilken alder disse tre masker går. hver dag går jeg til stedet, intet svar eller hej ((

dårligt at de ikke angiver på maskerne fra hvilken alder de går! Jeg bruger masker mod poser og mørke rande under øjnene, toning og forfriskende, og en maske med aminosyrer og oligoelementer. fortæl mig venligst hvor gamle de er. Jeg brugte den strålende lookmaske efter 20 minutter. og så fandt jeg ud af, at hun viser sig at være fra tredive år, det er for tidligt for mig at bruge sådan en maske)) P.S. men generelt er maskerne gode. virkelig god værdi for pengene.

Jeg forventede ikke, at vores kunne fremstille sådan kosmetik, jeg bruger periodisk forskellige serier - til hår, til ansigt og til krop. og meget smuk både for pris og kvalitet :)
Jeg kan bare ikke købe en serie - "Orchid", hvor du kan købe den i Minsk i øjeblikket?
tak, jeg vil være meget taknemmelig for svaret

Jeg elsker denne kosmetik meget. Især tilfreds med de ikke-vævede masker og serum! Min favorit - "Koncentrat af ungdoms flerbeskyttelse mod efterligne rynker Hjem kosmetolog".
Jeg køber altid, når jeg er i Minsk. Fordi Jeg bor i Moskva, så bestiller jeg mest på Internettet (der er flere og ingen butikker, ofte køber jeg på www.biokosmetika.ru).

Kun i dem fandt jeg en vidunderlig kropskrubbe. Der er virkelig mange eksfolierende granulater, du behøver ikke at smide en halv dåse ud for at alt skal eksfoliere normalt. Stort udvalg, inklusive anti-cellulite..
Det er meget behageligt, at vi har en rigtig god producent. Det er ikke for ingenting, at vores kosmetiske produkter i Rusland er guld værd (og forresten dyre).

Jeg brugte skrubbe og håndcreme, jeg kunne virkelig godt lide det. Det er en skam - skrubben er stoppet med at blive produceret. Jeg kan virkelig godt lide maskerne (for deres pris, et rigtig godt resultat). Shampoo og balsam passede ikke, men forskellige serum bragte ansigtet tilbage til livet. Jeg betragter produkterne fra dette firma som de bedste blandt de virksomheder, der producerer kosmetik (ingen lovovertrædelse for Belita Vitex og resten).

Du er den bedste af alle indenlandske mærker. Det er underligt, at du indtil nu ikke har lavet smukke kataloger (som vestlige og endda russiske navne). Er det virkelig så svært at se oplevelsen af ​​succesrige mærker og anvende?
PS Jeg skriver ikke som klient, men som hviderussisk :-)

Nå, jeg vil igen gerne understrege, at dette er en meget god kosmetiklinje. Jeg forlod hende, besluttede at tage en pause, købte mig et Garnier-kompleks. En hel måned om intet. Pengene er store, resultatet er nul, kun de blev endnu værre. Fra den nærende natcreme begyndte ansigtet at tørre. Det er uheld! Nå, okay der er personlig intolerance, men her ser alt ud til at være et platan, der er ingen allergi, men ansigtet lider.
Jeg indrømmer, at de ikke leder efter noget godt. Jeg købte Belkosmeks fløde og ampuller igen i dag. Jeg blev smurt overalt og fik bare en brummer. Endelig hviler mit ansigt. :-) Endelig føles mit ansigt godt! :-) Tak, Belkosmex! :-))))

Jeg køber kun intime hygiejne geler og badeskum, jeg stoler ikke på resten, det er for billigt.

Mor brugte masker. var tilfreds med effekten. Derudover er hun allergisk over for mange, men der er ikke en plet her..

Masochki - chokolade, multivitamin - bare et eventyr for tør hud. Normalt bruger jeg kosmetik, der er meget dyrere, men med Belkosmex er det, jeg kom på. Når du hurtigst muligt har brug for at få orden på dine hænder og krop, køber jeg ethvert serum (med kaviar, perler - alt sammen) og blander det med en fugtighedscreme
fløde orkidé, opnået ved emulsion, jeg smører kroppen, hænderne. Jeg kan forsikre dig, at effekten er som fra dyre kosmetik fra Yves Roche eller Vichy.
Og hvilken slags besparelser!
jeg anbefaler.

Belkosmex - skriv din anmeldelse:

Den mest detaljerede ANMELDELSE hjælper virksomheder med at forbedre deres arbejde, og brugerne træffer den rigtige beslutning

Mere end 12.000 hviderussiske virksomheder venter på din feedback, de er altid glade for at hjælpe og rådgive. Dine ANMELDELSER hjælper virksomheder med at gøre det bedre!

3.268.525 forbrugere besøger Otzyvy.by hvert år på udkig efter virksomheder, produkter, tjenester baseret på reelle anmeldelser. DINE ANMELDELSER hjælper forbrugerne med at finde virksomheder, produkter, tjenester!

Tak fordi du bruger Otzyvy.by-portalen.

Tandklinik "DENTKO"

Alle typer tandpleje. INSTALLATION op til 18 måneder!

Hviderussiske ansigtscremer - ekspertanmeldelser

Hviderussisk kosmetik er produkter af høj kvalitet designet til ansigt, krop og hårpleje. Anmeldelser af hviderussiske ansigtscremer bekræfter, at kosmetik kun forbedres hvert år, de bliver bedre og mere miljøvenlige for krop og hår. Uanset hvilke plejeprodukter der foretrækkes, opfylder de alle forventninger og erhverver deres forbrugere.

Hvorfor er de så populære?

Hviderussisk kosmetik bliver populær ikke kun på grund af deres høje kvalitet, men også på grund af deres lave og overkommelige omkostninger for enhver pige. Kosmetik gennemgår mange forskellige kontroller, inden de kommer ind i verdenshylderne. Dens kvalitet opfylder alle standarder for naturlig kosmetik, hvorfor der er en sådan efterspørgsel blandt købere.

På trods af at hviderussiske virksomheder ikke bruger mange penge på global reklame, spredes dens popularitet mere og mere hver dag. Ansigtskosmetik fra hviderussiske producenter var kendt i det sidste århundrede, så nu ved alle om dets naturlige sammensætning og høje egenskaber..

Funktionerne i hviderussiske produkter er:

  • Forholdet mellem høj kvalitet og minimale omkostninger;
  • Miljøsikkerhed;
  • Brug af nye teknologier i produktionen
  • Bredt udvalg af kosmetik til ansigt, krop og hår.

Populariteten af ​​hviderussiske produkter og kropsplejeprodukter spreder sig hvert år, og det er ikke overraskende. Producenter forbedrer kun deres produkter og bringer dem tættere på moderne standarder og kvalitetsstandarder. Derfor er der mange kosmetiske anmeldelser, der er værd at overveje..

Ekspertanmeldelser, hvor hviderussisk creme er bedre

Hviderussisk kosmetik repræsenterer en række produkter, der er vanskelige at finde ud af med det samme. Derfor er der ekspertanmeldelser af de bedste hviderussiske cremer, der besvarer alle spørgsmål og giver dig mulighed for at vælge højkvalitets og moderne kosmetik.

Bielita Mezo-serien

Cremer fra Bielita Mezo-serien er beregnet til dagtimerne, påføres i et tyndt lag og absorberes hurtigt. Velegnet til enhver type, har en positiv effekt på tør, kombineret, fedtet, følsom hud. Hovedeffekten er fugtgivende og forbedring af ansigtshudens kvalitet. Den store fordel er, at cremen er sulfatfri.

Irina Sergeevna, kosmetolog

Jeg anbefaler det til mine patienter til daglig pleje, jeg var overbevist om dets effektivitet alene. En blød tekstur, der er let at påføre og absorbere, og som hurtigt påvirker mindre ufuldkommenheder i dermis. Velegnet til enhver hudtype, og det er en stor fordel.

Jeg prøvede cremen fra denne serie, jeg kunne godt lide resultatet. Huden efter påføring er som en baby. Grovhed og pletter forsvinder, tonen bliver jævn. Nu er dette min yndlingscreme.

Christina, 26 år gammel

En ven rådede mig om denne creme, resultatet er virkelig behageligt. Efter påføring bemærkede jeg straks forbedringer på huden, nu tager jeg konstant på arbejde og bruger det ofte.

Bielita M-serie med sneglemucin

Cremer fra denne serie garanterer flere positive virkninger på ansigtets hud på grund af den øgede mængde sneglemucin i dem. Designet til daglig brug nærer huden med vitaminer, kollagen, sporstoffer, aminosyrer. Som et resultat af brugen forbedres huden, rynker forsvinder, tonen bliver udtalt og naturlig, og elasticiteten øges. Ved regelmæssig brug kan det forhindre aldringsprocesser.

Olga Ivanovna, kosmetolog

Jeg anbefaler det til alle kvinder, der klager over følsom hud, hurtig aldring. Lægemidlet er meget godt, nærer hurtigt huden med nyttige komponenter, kæmper mod aldersrelaterede ændringer og forårsager ikke allergiske manifestationer. Men for at sikre, at cremen virkelig fungerer, fortæller jeg altid mine klienter, at de skal foretage en allergitest ved først at påføre en lille mængde cremen på den sarte hud. Nogle gange er der tilfælde af intolerance over for sneglemucin.

Jeg har meget følsom hud, så jeg vælger omhyggeligt mine ansigtscremer. Ved den sidste konsultation med en kosmetolog fik jeg råd om brugen af ​​Bielita M-serie cremen med sneglemucin. Jeg kan godt lide al hviderussisk kosmetik, så jeg blev villig til at prøve det. Faktisk meget blid, nærende, passer perfekt til ansigtet. Jeg er tilfreds med resultatet, jeg vil købe mere.

Jeg vidste meget om hviderussisk kosmetik i lang tid, men turde ikke ty til det, da billige formuleringer var ineffektive. Efter at have påført cremen i Bielita M-serien med sneglemucin indså jeg, hvor forkert jeg havde - på bare en måned begyndte jeg at se meget bedre ud. Huden strammede, de efterlignende rynker, der havde fulgt mig siden skolen, var væk. Nu vil jeg rådgive mine venner, efter ham er resultatet virkelig chokerende.

Markell Bio Helix-serien

Cremen i denne serie er designet til at glatte og stramme huden, den gør den hurtigt elastisk, fast og glat. På grund af tilstedeværelsen af ​​E-vitamin i sammensætningen sænkes metaboliske processer, huden er maksimalt mættet med ernæringsmæssige komponenter. Tilstedeværelsen af ​​kollagen stimulerer dannelsen af ​​naturligt kollagen og giver elasticitet. Hovedformålet med at bruge denne serie er fugtgivende.

Victoria Valentinovna, kosmetolog

Jeg kan med tillid sige, at Markell Bio Helix er effektiv til hud i alle aldre. Det fugter så hurtigt som muligt, forhindrer aldringsprocesser, bekæmper aldersrelaterede ændringer. Men jeg kan anbefale det til både piger og kvinder efter 40 år. Resultatet i begge tilfælde vil være positivt. Hvis jeg bedømmer dette værktøj, giver jeg det 5.

Denne creme rådede mig af min kosmetolog, der bruger den selv. Jeg vil gerne bemærke, at jeg ikke har prøvet noget bedre og mere effektivt før. Ansigtet skifter lige foran vores øjne. Eventuelle symptomer på aldring forhindres, nu har jeg ikke en eneste synlig rynke, og jeg er sikker på, at dette er fortjenesten ved cremen.

Jeg elsker enhver hudpleje, så jeg valgte hviderussisk kosmetik. Jeg kan godt lide ansigtscremer, de har instruktioner og beskrivelser til brug, de fleste cremer er designet til alle typer ansigter. Jeg er glad for, at jeg blev bekendt med denne linje, de vil fortsætte med at bestille andre producents produkter.

Liv Delano Fito Complex Series

Den indeholder hyaluronsyre såvel som mange yderligere komponenter, der hjælper med at bekæmpe aldersrelaterede ændringer, tørrer ikke ud. Velegnet til huden i alle aldre, da cremen ikke indeholder farvestoffer og kunstige tilsætningsstoffer, der kan påvirke huden negativt. Sammensætningen indeholder kun naturlige ingredienser, der hjælper huden med altid at se elastisk, glat og tonet ud.

Irina Stepanovna, kosmetolog

Hviderussisk kosmetik producerer kun produkter af høj kvalitet, så jeg anbefaler det altid til mine patienter. Creme fra Liv Delano Fito Complex-serien er ingen undtagelse, de er kendetegnet ved en naturlig sammensætning, så de rejser ingen tvivl om, hvorvidt de skal bruges. Mine patienter er altid tilfredse med disse cremer, selv foretrækker jeg dem ofte på grund af den naturlige sammensætning.

Jeg eksperimenterer ofte med kosmetik, især hvis de er naturlige. Jeg har brugt Liv Delano Fito Complex cremer i lang tid, jeg ved ikke engang, hvad der førte mig til dem. Jeg kan sige en ting, jeg er meget tilfreds med resultatet, de hjælper virkelig med at bekæmpe aldersrelaterede ændringer, gør huden smuk og tonet. Ingen klager over kosmetik.

Jeg begyndte at lægge mærke til de første tegn på aldring for 2 år siden, da jeg havde en stram arbejdsplan om natten. Cremen fra Liv Delano Fito Complex-serien, som jeg bruger dagligt, redder mig. Min hud reagerer så tilstrækkeligt som muligt på sammensætningen, strukturen passer let, der er ingen irritation.

Belkosmex Hyaluron-serien+

Henviser til fugtighedscreme, plejer forsigtigt, giver dig mulighed for at fordele det jævnt over hele ansigtet. Det er velegnet til kvinder over 30 år, har anti-aging noter, forbedrer fasthed. Det anbefales til brug af alle kosmetologer..

Daria Sergeevna, kosmetolog

Jeg kan godt lide at bruge denne creme, da den forhindrer ældning, bekæmper dens tegn, øger effektiviteten af ​​dyre kosmetiske procedurer. Mine klienter bruger regelmæssigt denne creme, de bemærker resultaterne efter en uges brug. Sammensætningen indeholder kun naturlige ingredienser, der bestikker mange kvinder.

Jeg troede ikke, at det var let at opnå så gode resultater med hjemmepleje - efter påføring af cremen blev ansigtet udjævnet på få uger. Jeg tror ikke, jeg vil lede efter et andet lægemiddel - jeg er meget tilfreds med dette, og jeg har ikke fundet en eneste ulempe.

Jeg kan virkelig godt lide det, jeg er bare glad for dens virkning. Jeg er sikker på, at jeg ikke vil bytte det mod andre. Og de vil fortsætte med at bruge, glæde deres ansigt.

Resumé

Hviderussiske cremer er en glimrende måde uden hjælp fra kosmetologer at skille sig af med åbenlyse mangler i huden i lang tid og endda slippe af med tegn på aldring. Takket være den milde effekt kan du bruge hviderussisk kosmetik uden frygt - bivirkningerne generer ikke, fordi kun naturlige ingredienser er inkluderet!

Utrolig! Find ud af, hvem der er den smukkeste kvinde på planeten i 2020!