loader

Vigtigste

Nærsynethed

Del dette

Dette produkt kan ikke leveres til din region

tak!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de mest gunstige priser..

Med venlig hilsen Wildberries onlinebutik.

Føjet til venteliste

Lær om optagelse

Kommer snart

Sammensætning

Beskrivelse

Øger hudens fasthed og elasticitet, udglatter netværket af fine rynker, stimulerer produktionen af ​​sit eget kollagen. Det kan bruges i kombination med ultralydsmassage og mikrostrømsterapi. Kollagenkompleks af Beauty Style-serum er specielt designet til professionel kompleks personlig pleje. Serums aktive formel gør komplekset anvendeligt ikke kun for ansigtet, men også for den sarte hud omkring øjnene. Takket være den aktive formel i serum er der en stigning i produktionen af ​​eget kollagen og elastin, gendannelse af metaboliske processer i huden, forbedring af hudfarve og udseende. Praktisk pakning af serum, ampul med låg, giver dig mulighed for at opbevare det resterende serum indtil næste procedure (det anbefales at opbevare en åben ampul i køleskabet). Aktive ingredienser: kollagen, ginkgo biloba-ekstrakt, sødkløverekstrakt 12 ampuller med 5 ml hætter i pakken.

Oplysninger om tekniske egenskaber, leveringssæt, produktionsland og produktets udseende er kun til reference og er baseret på de senest tilgængelige oplysninger fra producenten

tak!

Vi stræber altid efter det bedste for at glæde vores kunder med de mest gunstige priser..

Med venlig hilsen Wildberries onlinebutik.

Søgte med dette produkt

  • hardware kosmetik til ansigt
  • ansigtsserum
  • skønhed stil kosmetik
  • skønhed stil
  • gel til hardware kosmetologi
  • mesoscooter
  • kollagenampuller
  • Koreansk kosmetik
  • serum til mesoscooter
  • skønhedsstil serum

Beauty Style / Collagen Face Serum, 12 stk., 5 ml

Jeg tog det til hardware-kosmetologi. De havde ingen effekt hverken med eller uden en massager.

God eftermiddag. Tak for din feedback. Din feedback er meget vigtig for os. Beauty Style aktivt serumkollagenkompleks kan bruges alene i kombination med en creme eller påføring af kosmetiske masker såvel som under ultralydsmikromassage- og fonophoreseprocedurer, mikrostrømsterapi.

Der er ingen klager over levering, godt pakket, ampuller er intakte. Jeg har brugt produkterne fra dette mærke i lang tid, jeg kan virkelig godt lide det, det er en skam, at ikke alt er på lager.

Serumet ankom godt pakket uden skader. I ampuller er der en gelignende væske med en parfume, jeg er sikker på, at den er originalen, men jeg kunne ikke lide det med hensyn til effektivitet. Jeg brugte det med en ultralydsmassage på Zhezoton Biosonic 800-enheden. Jeg så ikke nogen effekt efter tre brug! Selv tværtimod, små bumser dukkede op nogle steder. Jeg forventede en glattere tone og i det mindste effekten af ​​et udhvilet ansigt. Intet skete! Måske valgte jeg ikke den rigtige til mig selv, eller jeg har brug for flere procedurer, så jeg er ikke særlig glad, jeg tager ikke mere.

Jeg har arbejdet for dette firma i 3 år, jeg kan godt lide det, alt passer mig.

Jeg elsker skønhed stil linje, jeg tog alginsyre, nu vil jeg prøve dette kollagen serum. Varerne ankom i fremragende stand, intet er beskadiget, alle ampuller er intakte. Jeg håber på resultatet!

Alt var brudt - de åbnede det ikke med kureren, for før var alt altid godt. Generelt set for at være ærlig chokeret. Hvad skal man gøre? Det er ikke værd at 200 rubler at klippe på denne måde.

Kassen under filmen var helt fugtig. De begyndte ikke engang at åbne yderligere med kureren og tælle, hvor mange ampuller der var brudt. Afslag ved ægteskab. Kære administration, er det muligt at pakke sådanne produkter mere omhyggeligt? Bøger kommer forseglet i poser med bumser, og her er sådan forsømmelighed. Meget skuffet, da jeg ventede på dette produkt ((((

Hej! De varer, der er leveret til dig, er trukket tilbage fra salget, artiklen påvirker ikke beregningen af ​​din indløsningsprocent.

For mig, lort, der er ingen effekt, der er ingen løft, heller ikke hydrering, åh, måske passede det bare ikke mig.

De åbnede det under stenbruddet, nogle af ampullerne blev brudt. Skuffet over butikens arbejde..

Hej. Vi beklager ulejligheden. Ved modtagelse af returneringen kontrolleres varen. Hvis ægteskabet bekræftes, vil stillingen ikke blive taget i betragtning ved beregningen af ​​procentdelen af ​​indløsning.

Efter åbning af pakken opdagede jeg, at 3 ampuller blev brudt.

Hej. Efter fuld betaling af ordren kan du åbne emballagen i nærværelse af kureren og kontrollere varerne for integritet, mangel på mangler og korrekt investering. I tilfælde af ægteskab kan du returnere varerne til kureren, pengene returneres straks.

Emballagen er våd indeni, to ampuller er lækket. Beklager rabat.

Hej. Vi beklager manglen i ordren. Efter modtagelsen af ​​returneringen blev varen kontrolleret og afbrudt. Denne position tæller ikke med i din buyout-procent..

Jeg købte et serum tilbage om sommeren til brug med en ultralydsmassager - der er stadig 4-5 flasker tilbage (det er ikke den eneste jeg har). Med hensyn til pris er det ikke den dyreste af dem, jeg har, men med hensyn til effektivitet er det en af ​​mine favoritter. Først følte jeg lugten meget - det ligner en slags vandmelonparfume fra 2000, men meget hurtigt blev jeg vant til det og holdt helt op med at bemærke det. Jeg bruger den med enheden, nogle gange uden den. Huden fra den bliver glat, selv generelt er effekten god. Jeg kunne ikke lide effekten under øjnene - rynkerne blev på en eller anden måde uforståelige - måske var der en let hævelse, jeg bruger den ikke længere på dette område. Jeg tager mere. Sørg for at kontrollere den bestilte kosmetik med kureren - i henhold til butikkens regler betaler du for varerne, og kontroller derefter - hvis du finder en ødelagt ampul, returnerer du den straks på grund af ægteskab, hvis kureren er gået, kan du ikke returnere den. Jeg kontrollerer også altid omhyggeligt, jeg har personligt aldrig haft problemer med Beauty Style, men du kan ikke miste din årvågenhed!

Beauty Style anmeldelser af kosmetologer om kosmetik

Citere
AllA skrev: Piger, vi blev tilbudt at stifte bekendtskab med denne kosmetik. I deres "arsenal": En linje af aktive geler til hardwareteknikker, modellering af alginatmasker, masker på en ikke-vævet base, en linje af aktive serumkomplekser (der er ladede), en linje af hydrogelmasker med kollagen. Hvem ved, skriv venligst dine indtryk

Hej, dette emne er allerede blevet åbnet af mig, se nærmere på forumets emner. På grund af kosmetik bruger jeg geler til ultralyd, masker, væv og alginat, jeg kan lide det, huden er ren og fugtet. Jeg har ikke prøvet ultralydgeler til kroppen og ampulkoncentrater. Kosmetik til middelklassen, jeg er tilfreds med prisen, og resultatet er generelt ikke dårligt. Hvis du bruger, skriv dine anmeldelser.
Citere
Forum for kosmetologer skrev: Hej, dette emne er allerede blevet åbnet af mig, se nærmere på forumets emner. På grund af kosmetik bruger jeg geler til ultralyd, masker, væv og alginat, jeg kan godt lide, at huden er ren og fugtig. Jeg har ikke prøvet ultralydgeler til krops- og ampulkoncentrater. Kosmetik til middelklassen, jeg er tilfreds med prisen, og resultatet er generelt ikke dårligt. Hvis du bruger, skriv dine anmeldelser.

Beklager, bemærkede virkelig ikke det åbne emne. Jeg har ikke brugt kosmetik endnu, men det faktum, at det er gået ind i kategorien "massemarked", er allerede meget alarmerende, selvom jeg ikke har set det på gratis salg her! En ven tog ampulkoncentrater og var meget tilfreds.

[citat navn = 'nastucha3' dato = '9.1.2010, 16:12' post = '14758']
.Det faktum, at det sælges i onlinebutikker, er ikke særlig godt, men myrra-kosmetik spredes også som netværksmarketing, men mange kosmetologer arbejder for det, og kunderne behøver ikke at vide, hvilken kosmetik du arbejder på, navngiv et andet mærke, hvis du er bange for at skræmme væk og hælde kosmetik i andre flasker.

Hvordan er det ikke nødvendigt? De har ret til at vide, hvad de betaler for! Og du skammer dig ikke for at bruge massemedicinsk kosmetik i stedet for professionel?

Citere
Forum for kosmetologer skrev: Jeg kan også lide alginater, den eneste lugt

ja, jeg havde en maske med C-vitamin og acerola eller noget, men jeg kunne heller ikke lide lugten, den lugtede på en eller anden måde.

Citere
Kosmetologforumet skrev: Jeg kan også lide tekstilmaskerne, der følger med gelen, jeg laver fonophorese på gelen i starten, og så anvender jeg en vævsmaske på mit ansigt, ansigtet fugter godt.

og på denne gel kan du lave fonophorese?

Citere
Forum for kosmetologer skrev: og denne gel kan bruges til fonophorese?

Selvfølgelig kan du!

Citere
stefa skrev: Selvfølgelig kan du!

God eftermiddag! Fortæl mig venligst, instruktøren købte et løftesæt til øjnene, det indeholder creme og masker gennemblødt i gel. Flere alginatkollagen ansigtsmasker med jasmin og nogle andre, jeg har bare ikke prøvet det endnu. Kan du fortælle mig, hvordan de fungerer, brugte du?

Citere
Forum for kosmetologer skrev: Jeg bruger alginater i mit arbejde - jeg kan virkelig godt lide det. Til hjemmebrug giver jeg gelmasker

Og hvad lægger du under alginatet?

Jeg købte et beroligende aktivt koncentrat med aloe troldhassel, 8 ampuller * 3 ml og et tilspændende aktivt koncentrat med kollagenhydrolysat, 8 ampuller * 3 ml - godt, jeg kunne virkelig godt lide det! Jeg prøvede eksprespleje i dag: rensning, toning, massage med et koncentrat i 10 minutter (det glider køligt, tilsæt 4 ml gradvist), alginat (jeg kan godt lide det med aloe og alger), de resterende 1 ml koncentrat som efterbehandlingskrem - en smuk effekt (frisk hud), løft, fugtgivende), for at være ærlig, forventede jeg ikke engang, kostprisen er bare en krone.

Jeg giver hydrogelmasker med kaviarekstrakt "Black Pearl" og beroligende med mynte til klienter til hjemmepleje efter skræl, jeg anbefaler at bruge dem flere gange, opbevare dem i køleskabet, jeg har prøvet dem selv et par gange, meget værdige forberedelser.

Citere
Forum for kosmetologer skrev: Jeg har ikke gennemført kurset endnu, men jeg kan godt lide effekten af ​​den første procedure. Pigefrisører greb resterne af koncentrater, brug i stedet for fløde, som alle kan lide.

Hvis det ikke er svært, skal du afmelde dem, så i henhold til resultaterne af arbejdet.

Afmeld koncentrater i Beauty Style-sprøjter.

Jeg gav en pigerstuderende med en ødelagt EB og konsekvenserne af et solarium som et hjem. efterlader et beroligende koncentrat med troldhassel i stedet for en creme om morgenen og aftenen efter 10 dage - skrælning er ikke længere synlig, huden blev lysere og rødmen aftog lidt, men sorte prikker blev tydeligere synlige på næsen og hagen, som det ser ud for mig.

Det er måske ikke særlig korrekt at ordinere sådan pleje, men hun har stadig ikke råd til økonomisk at købe fuldgyldig pleje fra et professionelt brand og pleje 3 gange om måneden, og situationen var forfærdelig, og jeg tænkte, at hun skulle bruge dette koncentrat i stedet for Loreal.

En anden pige bruger også et stramningskoncentrat med kollagen i 10 dage, hun kan godt lide huden efter det, hun siger strammer godt og fugter, men jeg laver hende Magiray spa puréer, så billedet er lidt uklart.

Citere
Forum for kosmetologer skrev: Anvend ikke øjne med hensyn til alginat med termisk mudder og kollagen. Allerede to gange var jeg nødt til at vaske det af mine øjne før blødgøring. Der er en slags brændende komponent til slimhinder, mine klienter står ikke.

Jeg har BS alginat med vandmelon, jeg stoppede også med at anvende det på mine øjne. For mange kunder klør øjenlågene i flere dage, og for nogle skræller de endda af. Hvis det er nødvendigt på øjnene, lægger jeg først bomuldspuder fugtet med nogle midler

Kan nogen hjælpe.
Kompleks (serum), 4x5ml, løftemaske, 4x30 g, øjencreme, 20 ml, øjenkonturgel, 20 ml
Her er hvad der er i beskrivelsen
Fra producenten

Løfte øjenmodelleringsprogram med kaviarekstrakt og organisk silicium specielt designet til den sarte og følsomme hud omkring øjnene.
Forberedelserne til programmet hjælper med at reducere hævelse og mørke rande under øjnene, øge hudens fasthed og elasticitet, glatte netværket af fine rynker.

Programmet består af et kompleks (serum) med et ekstrakt af kaviar til øjnene, en modellerings (alginat) løftemaske med mælkeproteiner og kollagen, en øjencreme med kollagen, en aktiv løftegel med organisk silicium til øjenkonturen.

Kompleks (serum) med kaviar til øjnene.
Serumet har en fugtgivende og løftende effekt, stimulerer processerne til celleregeneration, hjælper med at udglatte rynker. Kaviarekstrakt mætter huden med vitaminer og mikroelementer, hvilket bidrager til intensiv ernæring, regenerering og foryngelse af huden. Den naturlige fugtighedsfaktor indeholder 17 frie aminosyrer, pyrrolidoncarboxylsyresalte, lactater, urinstof, glycosaminoglycaner. Giver et optimalt niveau af hudhydrering. Hyaluronsyre fremmer intensiv løft og hydrering af huden. Serum med kaviarekstrakt bruges alene såvel som i kombination med modelleringsmasker. Når det bruges sammen med modelleringsmasker, påføres serumet før masken. Øger elasticitet og hydrering, styrker huden omkring øjnene.

Modellering (alginat) løftemaske med mælkeproteiner og kollagen.
Masken har en udtalt løftende, fugtgivende og modellerende effekt. Proteinerne og enzymerne i mælken glatter huden, gør den fløjlsagtig og forbedrer dens farve mærkbart. Valleprotein og mælkepeptider øger kollagenproduktionen, forbedrer hudens fasthed, tone og modstand. Komplekset af vitamin A, E, C, B5, B12, D, som er en del af mælk, beskytter huden og øger dens evne til at bevare fugt. Lipider hjælper huden med at opretholde sin naturlige fugtbalance hele dagen. Alginaterne inkluderet 8 opretholder det optimale fugtighedsniveau i epidermis, blødgør huden. Kollagen har en udtalt fugtigheds-, løfte- og modelleringseffekt.

Collagen øjencreme.
Cremen indeholder kollagen, som forbedrer syntesen af ​​sit eget kollagen. Det styrker bindevævet, har en udtalt fugtgivende virkning, forbedrer hudens turgor og udglatter netværket af fine rynker. Elastin forbedrer hudens elasticitet og fasthed, gendanner hudtonen. Aloe fugter effektivt huden og bevarer det hydrolipidiske lag, mens den iltes i huden. Ekstraktet fra calendula blomster hjælper med at styrke væggene i blodkarrene, har en antioxidant virkning, neutraliserer frie radikaler og stimulerer processen med hudcelleregenerering. Den optimale kombination af de aktive ingredienser i cremen hjælper med at reducere rynker omkring øjnene, forhindrer tab af fugt i huden, blødgør og toner.

Aktiv løftegel med organisk silicium til øjenkonturen.
Gelen har en udtalt løfteeffekt og hjælper med at udglatte fine rynker. Sammensætningen af ​​gelen indeholder organisk silicium, som fremmer løft og toner huden samt kollagen, som hjælper med at styrke bindevævet, har en udtalt fugtgivende virkning, forbedrer hudens turgor og udglatter netværket af fine rynker. Den naturlige fugtighedsfaktor indeholder 17 frie aminosyrer, pyrrolidoncarboxylsyresalte, lactater, urinstof, glycosaminoglycaner. Giver et optimalt niveau af hudhydrering. Panthenol trænger let ind i alle lag af huden, fremskynder regenereringsprocesser, nærer og blødgør huden, forbedrer styrken af ​​kollagenfibre

Er det velegnet til daglig pleje? ANVEND SERUMET HVER GANG UNDER KREMEN?

Skønhed stil kosmetik anmeldelser

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme hud

Anthelios - nr. 1 i Rusland på anbefaling af hudlæger

Mød det unikke Intense Whitening Kit!

Ergonomi og bæredygtighed med RADIUS tandbørster

Urie - pas på den sarte hud hos babyer og babyer

Sikker og effektiv pleje for dig og din baby

Revitaliserende ansigts- og kropsbehandlinger med Gezatone-enheder

Avene DermAbsolu - Grundlæggende pleje af moden følsom hud.

Aravia Professional - Spa-hårfjerning, parafinbehandling, kropspleje

Batiste - tør shampoo nr. 1 i Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - beskyttelse og udstråling af din hud

Vinopure er en enkel og effektiv løsning til at fjerne hudfejl.

CeraVe - Innovation til at styrke hudens beskyttende barriere!

Modigt design og sindssygt behagelig spa-pleje i dit hjem

Elancyl Slim Design - glattere, fastere og fastere hud

Øjenvipperforstærker - Lange, voluminøse, tykke øjenvipper!

Filorga - formler inspireret af æstetiske medicinbehandlinger

Guam - Naturlig italiensk kosmetik baseret på alger

GiGi - en kombination af naturlige ingredienser og produkter med høj bioteknologi

Førende laboratorium for professionel kosmetik i Israel

Koreansk kosmetik til pleje af ansigt og krop

Isdin er mærke nummer 1 i Spanien! Innovativ solbeskyttelse

Hej din nye hjælper - de revolutionerende spiralhårarmbånd

Prøv japanske arkmasker af højeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilfuld linje med kosmetik til fyre, der ønsker at se godt ud!

Planteenergi til skønhedshår

Loreal Professional - Kilde Essentielle kilde til naturlig hårskønhed

La Roche-Posay - dermatologisk anbefaling til følsom hud nr. 1!

Matrix - Keep me Vivivd - farvebeskyttelse i lyse nuancer

Mustela - sikker og effektiv pleje for dig og din baby
06.10.2017

Nature`s Bounty - Kosttilskud til støtte for din sundhed og skønhed

O.P.I - verdensledende inden for professionel neglepleje!

Orthomol - tyske vitaminer for dit helbred!

Balsam til tørre, sprukne og irriterede læber og hud

Foto - naturens kraft til dit hår!

Royer - naturlig kosmetik med 100% organisk snegleslim!

Hudkode - Kode til sund, smuk hud

Klinisk effektive medicinske kosmetik, der er en effektiv erstatning for kirurgi

Pålidelige dermokosmetologiske hudplejeprodukter til nyfødte, børn og voksne

Dr. Knude - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Hyseac - Din ideelle behandling for problemhud
01.11.2017

Uriage - Age Protect - rynkekorrektion og udstråling

Weleda Moisturizing Lip Balms omslutter dine læber i udstrålingen af ​​naturlig skønhed!

Opstrammende handling mod tegn på aldring

CORA - en kombination af naturlige ingredienser med den nyeste højteknologi

  1. Anmeldelser
ANMELDELSER
HUDSUNDHEDSCENTER
Anmeldelser af apotekskosmetik
Skønhed stil
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • "

Daria Samara | 28.01.2020 |

Natcreme med Matrixil med en foryngende effekt 50 ml (Beauty Style, Matrixil Active)

Konklusioner: en tæt creme, men efter absorption føler du den ikke på huden. efterlader ingen klæbrighed, nærer og fugter forsigtigt.

Lygte Evgeniya Sergeevna Slavyansk-on-Kuban | 01/19/2020 |

Fugtigheds toner Aqua 24, 200 ml (Beauty Style, Aqua 24)

Konklusioner: Jeg bestiller allerede for 4. gang, det fugter perfekt og på grund af sprayen er det meget økonomisk forbrug.

Irina Kerch | 2019 |

CC creme SPF40 Comfort 50 ml (Beauty Style, Snail Treatment)

Konklusioner: Stor ansigtscreme. Let at anvende. Udjævner hudtonen. Den matte effekt varer hele dagen. Jeg anbefaler at købe det.

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 28.10.2019 |

Fiksering af silikone maske, 1 stk (Beauty Style, masker med biocellulose)

Konklusioner: Praktisk ting! Jeg bruger med "hjemmelavede" stofmasker: Jeg køber specielle stofbaser og imprægnerer med toner eller essens med den handling, jeg har brug for. Da formen på sådanne baser meget ofte lader meget tilbage at ønske, hjælper denne silikone maske, hvilket sikrer perfekt pasform og fuld absorption af essensen. Meget praktisk

Fugtgivende øjenpletter med liposomalt kompleks "Aqua Shuttle", 60 stk (Beauty Style, serie til området omkring øjne og læber)

Konklusioner: Dette er mine første øjenpletter. Mine forventninger? Reduktion af hævelse om morgenen, hydrering / ernæring plus en let løfteeffekt. Virkelighed? Alt svarer til de angivne beundringspunkter. Et fantastisk fund til en hurtig transformation tidligt om morgenen, når der er så lidt tid. og udseendet lader meget tilbage at ønske

Zemtseva Elena Kazan | 09.07.2019 |

Aktiv gel "Ultraklin Sense", 600 ml (Beauty Style, Active Gel)

Konklusioner: Super produkt! Jeg bruger gelen som et uafhængigt skræl, det fungerer godt. Eksfolierer (ikke første gang) uden at skade følsom hud. Over tid ændrer gelen sin konsistens, men mister ikke sine egenskaber.

Kopotun Nadezhda Novosibirsk | 13.06.2019 |

Lifting Eye Serum, 30 ml (Beauty Style, Eye and Lip Line)

Konklusioner: behagelig at bruge, aromaen er ret udtalt, men det generer mig ikke. Næsten vand i konsistens, absorberes øjeblikkeligt. Som en procentdel kan jeg ikke måle løft, måske er der 23%, som producenten skriver)) Jeg bruger det i cirka en måned, jeg bemærkede ikke en udtalt løft, men plejeegenskaberne er gode, jeg føler ikke tørhed, det betyder, at det fugter. Jeg forårsagede ikke allergi (dette skete med mig fra nogle fonde). Generelt et godt produkt til sin pris. Jeg anvender en let Mizon gelcreme ovenpå, om sommeren er det nok. Om vinteren vil jeg tilføje noget rigere.

Maralova Tatiana Nizhniy novgorod | 23.11.2018 |

Cold Hydrogenating Cleansing Gel Aqua 24, 100 ml (Beauty Style, Aqua 24)

Konklusioner: Jeg vil anbefale dig denne gelskrubbe, hvorfor det ikke har et sådant navn, kan jeg ikke sige. Faktisk er det en gel (uden indeslutninger) i sammensætningen med syrer. Har en gennemsigtig gullig farve, let tyktflydende. Uden lugt. De der. Jeg vil hellere kalde det en pilling. inkluderer en pind til påføring af gelen, det er praktisk at distribuere over ansigtet. Jeg brugte det i vinterperioden en gang om ugen med et kursus, resultatet er synligt efter den første procedure, porerne indsnævres og renses, snavs kommer lige ud. Forårsager ikke ubehagelige fornemmelser, ingen prikken, intet lignende, ja, måske en knap mærkbar chill.

CC creme SPF40 Comfort 50 ml (Beauty Style, Snail Treatment)

Konklusioner: Jeg kunne godt lide cremen, men den passede ikke helt min fedtede hud. Inden for få minutter efter påføring bliver huden klæbrig og begynder at skinne. En anden ulempe er, at den tilstopper rynker. Og så cremen er vidunderlig, det bemærkes, at den tager sig af. Huden tørrer ikke ud, nærer og fugter. Farven er universel, velegnet til alle. Overlapper mindre defekter, rødme, over stærkt udtalt blodkar og spor af acne, bliver du nødt til at trylle lidt. Medium creme, let at sprede. Forbruget er minimalt. En lille ærte er nødvendig for hele ansigtet. For første gang pressede hun meget ud af vane. Hvis det påføres med en fugtig svamp, er forbruget højere, men cremen slutter stadig ikke i lang tid..

Kerimova Galina Kadimovna Rostov ved Don | 26.10.2018 |

Aktiv gel "Ultraklin Sense", 600 ml (Beauty Style, Active Gel)

Konklusioner: Gelen blev brugt til ultralydsafskalning derhjemme. Eksfolierer huden forsigtigt. Et fremragende værktøj til uafhængig brug. Meget økonomisk, så du kan bruge den i lang tid.

Fra Larisa Moskva | 12.10.2018 |

Anti-mørke rande gel, 30 ml (Beauty Style, serie til området omkring øjne og læber)

Konklusioner: Jeg har endnu ikke oplevet gelens handling, fordi Jeg har lige modtaget det, men jeg kan ikke modstå at skrive en anmeldelse. LUGT. dette er noget forfærdeligt. Noget mellem Isabella og Lily. og lugten er ikke lys, som skrevet i beskrivelsen, men meget skarp og påtrængende. Hvorfor til kosmetik også til øjenlåg, hvor huden er delikat, til at fremstille cremer med sådan modbydelig og skarp lugt. meget skuffet, ved ikke, om jeg kan bruge det. Hvis jeg senere kan skrive om gelens virkning.

Olga Orsk | 18.08.2018 |

Aktiv gel "Ultracell", 150 ml. Skønhedsstil (skønhedsstil, aktiv gel)

Konklusioner: Klæbrig, uøkonomisk, tørrer op i løbet af ultralydsmassage, du skal konstant fugte toppen med vand. Men jeg fandt ikke et alternativ til dette værktøj, jeg skal bruge.

Beauty Style kosmetik: produktoversigt, valganbefalinger

deltage i diskussionen

Del med dine venner

  1. Om producenten
  2. Fordele
  3. Produkter
  4. Anmeldelser af kosmetologer og amatører

Amerikansk kosmetik Beauty Style tiltrækker købere over hele verden med sin overkommelige pris og effektivitet ved brugen. Produkter bruges til både hjemmepleje og professionelle aktiviteter.

Om producenten

Amerikansk kosmetik Beauty Style dukkede op i begyndelsen af ​​2000'erne og var kun fokuseret på det lokale marked, men mange års vellykket udvikling tillod det at vinde tillid hos købere over hele verden. Mærket har både professionelle produkter beregnet til kosmetologer og amatører til hjemmebrug. Virksomheden har fået særlig popularitet takket være oprettelsen af ​​placenta og løftende kollagenmasker indeholdende naturlige ingredienser.

Tankevækkende komposition bekæmper effektivt aldersrelaterede manifestationer, udglatter rynker, øger hudtonen og gendanner dens naturlige udstråling.

Det skal tilføjes, at alle Beauty Style-produkter er resultatet af adskillige forskningsprocesser ved hjælp af innovative teknologier og også bestå alle de nødvendige tests.

Sammensætningen af ​​kosmetiske produkter inkluderer både naturlige ingredienser og ingredienser, der er moderne og revolutionerende for branchen. Alle gennemgår dermatologisk kontrol samt bekræftelse af sikkerhed og kvalitet. Beauty Style forskningslaboratorier er baseret i USA og Sydkorea. Virksomhedens medarbejdere arbejder konstant på at skabe nye formler og identificere tidligere ubrugte komponenter.

Det er umuligt ikke at rapportere, at produkterne fra det amerikanske selskab ikke er testet på dyr, og udledningen af ​​kuldioxid til atmosfæren er nul..

Fordele

En af de største fordele ved Beauty Style-mærket er en unik opskrift med en overflod af naturlige ingredienser, som giver dig mulighed for at opnå betydelige resultater inden for pleje på kort tid. For nemheds skyld er alle produkter, inklusive modelleringsmasker, opdelt i kategorier, der er ansvarlige for at løse et bestemt problem. Brug af amerikansk kosmetik er let og praktisk. Jeg må sige, at alle de præsenterede produkter har stilfuld, men pålidelig emballage, og den synlige effekt vises efter den første brug..

Beauty Style-mærket kalder selv sine fordele effektivitet, naturlighed, hvilket sikres ved kun at bruge naturlige ingredienser og ekstrakter af sjældne planter samt alsidighed - produkterne er velegnede til hjemmepleje og til skønhedssaloner.

Endelig er tilgængelighed også et plus - dette selskabs kosmetik kan ikke kaldes dyrt..

Produkter

Beauty Style-sortimentet indeholder et stort antal linjer. Ekspress ansigtsmasker giver dig mulighed for at få en effekt svarende til fuldgyldig regelmæssig pleje på kort tid. De indeholder stoffer, der giver dig mulighed for at eliminere manglen på fugt og vitaminer. Ekspressmasker inkluderer silke, botanik, ilt og andre. Silke masker giver dig mulighed for hurtigt at gendanne et sundt udseende i ansigtet og eliminere virkningerne af vitaminmangel og andre negative faktorer.

Beauty Style - anmeldelser om kosmetik

Mandy_Lane
et eller andet sted aktivt medlem

Transparent gelserum med en let struktur i en flaske med en pipette. Det absorberes hurtigt, efterlader ikke en klæbrig følelse. Har en let behagelig aroma.

De aktive ingredienser i kombination med C-vitamin eliminerer skader forårsaget af frie radikaler og miljøfaktorer og beskytter huden mod oxidativ stress. Peptidkomplekset "Renovering", som er en del af lægemidlet, gendanner integriteten af ​​den beskyttende hudbarriere og forhindrer tab af fugt i huden, reducerer lysstyrken på alderspletter forårsaget af udsættelse for UV-stråling. Serumet forbedrer hudens struktur, forbedrer fasthed, hjælper med at reducere rynker og glat mikrorelief, fylder med indre udstråling og udjævner hudfarve.

For aldersgruppe 30 +

Til alle hudtyper med tegn på ældning

Nedsat hudtone

Ujævn, kedelig hud

Forebyggelse af for tidlig aldring

Let løfteeffekt umiddelbart efter påføring

Høj koncentration af aktive ingredienser

Handling på alle tegn på hudens aldring

Højt indhold af peptid Renovering (Renovering)

Korrektion af tegn på aldring og forebyggelse af for tidlig aldring

Praktisk emballageform muliggør præcis dosering af produktet

Anbefales til intensiv pleje. Serumet påføres på ren, tør hud, inden der påføres en cremet / ikke-vævet / alginatmaske eller dagcreme. Påfør et par dråber af produktet på ansigtshuden, masser forsigtigt med fingerspidserne, indtil det er helt absorberet. Lægemidlet bruges ikke omkring øjnene.

Frigørelsesform: flaske 30 ml.

Fremstillet til: Beauty Style Inc. Adresse: Red Bank, New Jersey 07701 (3500 South Dupont Highway, Dover) USA.

Oprindelsesland: Korea.

Mine indtryk:

Dette serum er en nyhed fra Beauty Style-mærket, det er en del af en serie med flere lignende serum med forskellige aktive ingredienser.

Serumet er en gennemsigtig flydende gel med en bestemt kosmetisk parfume. Det absorberes meget hurtigt uden at efterlade spor af dets tilstedeværelse på huden. Jeg føler mig ikke klæbrig, filmagtig eller våd.

Huden strækker sig straks, det lovede løft mærkes. Rynkerne forsvinder selvfølgelig ikke hvor som helst, men folderne bliver mindre udtalt. Dette kan især mærkes mellem øjenbrynene, og på kindbenene forsvinder en skarp forskel mellem mallarsækken og resten af ​​huden. Huden er synligt fastere og strammere.

Jeg bruger det i henhold til producentens anbefaling - under en maske, alginat eller stof. Det passer især godt med masker, der lover løft og elasticitet. Resultatet er en fantastisk kombination, der resulterer i strålende, fast hud uden det mindste tegn på sløvhed og usund tone..

Effekten varer op til to dage og afhænger meget af masken. Men hudens øjeblikkelige overvægt umiddelbart efter påføring af serum bør ikke diskonteres. Denne egenskab giver dig mulighed for at udskifte ekspressmasken inden en vigtig begivenhed i en begrænset periode. Huden bliver glattere, makeup klæber godt selv uden base. Den midlertidige virkning varer cirka fem timer. Ved regelmæssig brug er løftningen mere udtalt og varig. For mit tunge ansigt, der sigter mod jorden, er dette et godt resultat. Jeg vil prøve at kombinere serum med hardwareprocedurer.

Fugtigheden fra serumet er nok for min hud, jeg føler ikke et presserende behov for at påføre en fugtighedscreme. Ingen effekt på poreforureningshastigheden.

Jeg bruger det med glæde, men jeg prøver ikke at hyppige.

Online kosmetik butik Beauty Style

Beauty Style kosmetik - officiel side

Det amerikanske mærke Beauty Style tilbyder højteknologiske kosmetiske løsninger til alle, der elsker at forkæle deres hud med kvalitets, perfekte produkter. Mærket har udviklet en bred vifte af præparater til forskellige hudtyper, aktive geler og produkter til brug i forbindelse med hardwareteknikker.

Beauty Style kosmetik: perfekte produkter til din hud

Beauty Style tilbyder 4 produktserier med det formål at løse specifikke opgaver. Du kan bruge kosmetik til hjemmepleje og professionel pleje. Mærket præsenterer følgende serie:

  • Beauty Style Masks inkluderer masker baseret på naturlige og innovative ingredienser. Serien inkluderer masker til forskellige hudtyper og problemer;
  • Beauty Style Cosmetics inkluderer præparater, der tager sigte på at opretholde hudens sundhed og skønhed. Serien er repræsenteret af anti-aging produkter, fugtgivende og nærende sammensætninger, produkter til opretholdelse af en slank figur;
  • Beauty Style SPA inkluderer produkter til luksuriøs hud-, fod- og kropspleje. Behagelige aromaer, smeltende strukturer og fremragende resultater - alt dette garanteres af SPA-serien fra Beauty Style;
  • Beauty Style Body-kosmetik inkluderer effektive produkter til silhuetmodellering. Produkter garanterer høj effektivitet og udtalt resultat.

Fordele ved professionel kosmetik Skønhedsstil

Du kan se hele spektret af Beauty Style kosmetiske produkter på den officielle hjemmeside. Mærket tilbyder masker af forskellige teksturer, stærkt koncentrerede serum, lette geler, nærende cremer og mere. Du kan altid vælge en omfattende og effektiv hudpleje.

Fordele ved skønhedsstil kosmetik:

  • Balancerede formler, der passer godt på huden og gendanner dens struktur;
  • Effektivitet bevist ved kliniske forsøg og test;
  • Naturlighed. Mange produkter er baseret på naturlige ingredienser;
  • Ideel værdi for pengene.

Kosmetik "Beauty Style": anmeldelser, sortiment, funktioner og sammensætning

Nu er der et utroligt udvalg af produkter på kosmetikmarkedet. Næsten hvert land bestræber sig på at skabe sit eget brand. Efter alt er mode- og skønhedsmarkedet utroligt populært blandt beboerne, så det vil give en god indkomst. For nylig er naturkosmetikens popularitet steget dramatisk. Dette skyldes, at piger begyndte at tænke ikke kun på deres udseende, men også på deres indre sundhed..

Produkterne fra amerikanske kosmetiske virksomheder har altid været kendetegnet ved deres naturlighed og kvalitet. De er vant til at fremstille virkelig værdifulde produkter til gode priser. I dag vil vi tale om skønhedsstil kosmetik, der er skabt i USA. Vi er nødt til at sortere anmeldelserne og sortimentet.

De bedste dagcremer fra Beauty Style-firmaet. Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser om dem

Så først taler vi om dagcremer. Når alt kommer til alt er dette et af de mest populære hudplejeprodukter..

Kontroldagsmatterende emulsionscreme. Dette middel er fantastisk til fedtet eller blandet hud. Det regulerer balance mellem vand og fedt, eliminerer overskydende glans og hævelse. Produktet indeholder ekstrakter af enebær, salvie, timian og grøn te. Produktet er pakket i en hvid krukke med en blød grøn etiket og en praktisk dispenser. Anmeldelserne siger, at "Control" -dagsmåtteemulsionscremen er en reel frelse i sommervarmen. Det giver huden en mat finish, der holder hele dagen.

De bedste natcremer fra Beauty Style-firmaet. Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser om dem

Om natten har huden brug for særlig pleje, fordi det er den eneste gang, det tager en pause fra kosmetik og de skadelige virkninger af det ydre miljø. Derfor skal valget af natcreme tilnærmes med ekstrem forsigtighed..

Den foryngende Matrixil natcreme er en ægte frelse for træt og dehydreret hud. Produktet fugter perfekt, nærer, fyldes med fugt, styrke og energi. Produktet indeholder hyaluronsyre, panthenol og druekerneekstrakt.

Cremen er pakket i en stilfuld lyserød og hvid krukke med en praktisk dispenser. Produktets konsistens er let, vægtløs, perfekt fordelt og absorberes hurtigt uden at efterlade fedtede pletter. I anmeldelser af "Beauty Style" kosmetik siges det, at denne natcreme gør et fremragende stykke arbejde med sine opgaver. Huden føles blød og udhvilet efter brug.

Massagecreme til ansigt, hals og décolleté med hyaluronsyre. Perfekt til piger fra 20-25 år, der ønsker at bevare hudens elasticitet og tone. Produktet fugter perfekt, reducerer hævelse og er fantastisk til massage. Den eneste ulempe, som pigerne bemærkede i anmeldelserne om Beauty Style kosmetik, er at cremen har en ret stærk lugt.

Skrubber og skræller fra Beauty Style-firmaet. Udseende, egenskaber og anmeldelser om dem

Så det næste afsnit i Beauty Style kosmetik kataloget indeholder forskellige skræl og skrubber til huden..

  1. Express peeling for fedtet og blandet hud "Control". En let skrubbe, der øjeblikkeligt forbedrer ansigtets udseende. Efter brug af dette produkt bliver huden glat, smidig og blød. Desuden forsvinder følelsen af ​​tørhed og tæthed. I anmeldelser fra kosmetologer om Beauty Style kosmetik siges det, at denne skrælning er utrolig blød, den eksfolierer hudpartikler forsigtigt uden at beskadige det øverste lag.
  2. Fugtighedscreme til skrælning "Aqua 24". Hvis du længe har drømt om at fugte og rense på samme tid, så prøv at bruge netop dette produkt. Det skrubber og nærer godt. Efter brug ser huden blød, levende og glat ud.

Kosmetik til området omkring øjnene fra firmaet "Beauty Style". Udseende, egenskaber og anmeldelser

Området omkring øjnene har brug for særlig pleje. Når alt kommer til alt er huden der meget mere følsom og blødere.

  1. Anti-mørke rande gel. Sandsynligvis står de fleste piger over for dette problem. Når alt kommer til alt, sover vi alle nogle gange lidt eller spiser dårligt. Denne gel hjælper med at genoprette skønhed og ungdom i området omkring øjnene. Det lyser mørke rande let, fugter og beskytter. Produktet indeholder hyaluronsyre og et lysende pigment, der er 100% sikkert. I anmeldelser af Beauty Style kosmetik siges det, at gelen perfekt fjerner hævelse, med det bliver mørke rande mindre synlige.
  2. Foryngende øjenmaske. Intensiv pleje, der fjerner små rynker, udjævner farven og giver huden elasticitet. Produktet er pakket i en smuk lyserød og hvid krukke med en behagelig pumpe. I anmeldelserne om kosmetik "Beauty Style" siges det, at masken hurtigt returnerer skønhed og friskhed til området omkring øjnene.

Ansigtsmasker fra firmaet "Beauty Style". Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser

Som du allerede har forstået, specialiserer firmaet "Beauty Style" sig i produktion af hudplejekosmetik. Derfor vil vi nu tale om den næste sektion med midler, om masker.

  1. Kollagenalginat ansigtsmaske "Blue Diamond". En fremragende arkmaske til øjeblikkelig pleje. Værktøjet hjælper med hurtigt at gøre huden smuk, udhvilet og fugtet, undgår tørhed og giver elasticitet. Masken har en geltekstur og en let, diskret duft.
  2. Kollagen ansigtsmaske med rosenekstrakt. En vidunderlig arkmaske, der hurtigt nærer og fugter. Det er 100% naturligt, indeholder en stor mængde vitamin B, så det er perfekt til følsom hud.

Kosmetik til slankende og bekæmpelse af cellulite. Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser

Vi ønsker alle at tabe sig hurtigt og uden brug af sport. Nu vil vi tale om de midler, der vil hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed..

  1. Midler til slankende Slim Express. Formlen i dette serum inkluderer en speciel komponent kaldet phosphatidylcholin, som er i stand til at trænge ind i celler og nedbryde fedtaflejringer. I anmeldelser af "Beauty Style" siges det, at produktet virkelig udjævner huden, klumpe og hævelse forsvinder.
  2. Anti-cellulite kropscreme Body Cream Phytosonic. En vidunderlig formningscreme med en fantastisk komposition, der virkelig løfter og udglatter huden.

Dekorativ kosmetik. Foundation cremer fra Beauty Style firmaet. Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser

Heldigvis har Beauty Style en række foundationfugtighedscremer. Det er om dem, vi nu vil tale om.

  1. CC creme. En lys tone, der fugter og beskytter perfekt. Det udjævner let hudtonen og giver den en naturlig glød og udstråling. Produktet er skabt i en skygge. Den indeholder følsomme pigmenter, der let tilpasser sig hudtonen.
  2. CC fundament, pude nr. 1. Et vidunderligt fundament, der giver en smuk og sund hud. Det er fantastisk til sommeren for garvede piger med en blandet eller fedtet hud, med den vil du ikke se fedtet glans.

Lotioner og emulsioner fra Beauty Style-firmaet

Nå, i slutningen vil vi tale om den sidste del af professionel kosmetik "Beauty Style", som inkluderer forskellige emulsioner og lotioner.

  1. Kontrol mattende lotion til fedtet og blandet hud. Produktet fjerner hurtigt og permanent fedtet glans, regulerer godt vand- og fedtbalancen og forhindrer udslæt. Indeholder ekstrakt af grøn te, enebær, salvie.
  2. Solcreme emulsion SPF-20. Produktet beskytter pålideligt mod de skadelige virkninger af sollys og forlænger dets skønhed og ungdom. Indeholder kollagen, hyaluronsyre, panthenol.

Kosmetik "Beauty Style"

Et attraktivt udseende er blevet taget hånd om i alle århundreder, men det er nu ikke kun en æstetisk opgave at se anstændigt ud, men i vid udstrækning både socialt og økonomisk. Når alt kommer til alt hjælper et attraktivt udseende med succes at løse personlige problemer, nå de opstillede mål, giver psykologisk komfort for en person, der er selvsikker og selvforsynende..

Kosmetik i det moderne livs rytme

Med konstant voksende krav og en bred vifte af muligheder har vores samtidige ikke nok tid til roligt og afslappet at tage sig af sig selv. Professionelle kosmetologer kan gøre underværker, men ekspres kosmetik til individuel selvbrug er ikke mindre efterspurgt. Sådanne produkter blev tilbudt af det amerikanske firma Beauty Style..

Beauty Style tilbyder et stort udvalg af højkvalitets og effektiv kosmetik designet til fuld og kompleks brug. Forberedelserne er fokuseret på en moderne kvindes aktive rytme, der fuldt ud opfylder hendes krav og ønsker.

Når vi vælger kosmetik, håber vi på et hurtigt resultat af deres brug. Vi leder efter ekspressprodukter, der hjælper med at bringe vores hud i orden i løbet af få dage. Dette er de professionelle produkter produceret af det amerikanske firma Beauty Style..

Beauty Style-kosmetik er allergivenligt, da komponenterne, der udgør dets sammensætning, gennemgår et strengt valg og den højeste grad af oprensning. Det vigtigste er, at kosmetiske produkter er designet til at sikre, at huden får et synligt og vigtigst - varigt resultat på kort tid..

Fordele ved amerikansk kosmetik

Selvom Beauty Style-kosmetik produceres i USA, er deres produkter kendt og elsket af professionelle kosmetologer i mange lande i verden. Og ikke kun kosmetologer har anerkendt effekten af ​​produkterne fra dette mærke, forbrugerne har også længe følt de helbredende og ernæringsmæssige egenskaber ved innovative produkter..

Beauty Style-mærket er kendt for mange forbrugere for sine unikke masker. Virksomheden producerer så mange af dem ved hjælp af den nyeste udvikling inden for kosmetologi, herunder en lang række aktive ingredienser i deres sammensætning, at det ikke vil være svært at vælge en maske til næring og korrigering af hud af enhver art..

En række ansigtsmasker og produktegenskaber

  • Kollagenmasker med en løfteeffekt;
  • Alginatmasker;
  • Hydrogelmasker med kollagen - mætt huden med fugt, glatte rynker, stram ansigtets ovale;
  • Anti-aging masker;
  • Anti-aging silkeproteinmasker.

Ud over masker inkluderer Beauty Style-produktserien serumkomplekser, aktive geler, der bruges til hardwareteknikker og hele programmer til intensiv hudpleje.

Maskerne indeholder aktive naturlige ingredienser, herunder blomster-, urte- og frugtekstrakter samt hyaluronsyre og kollagen. Fugtighed i huden, korrigering af ufuldkommenheder og modellering af ansigtets ovale gør masker det nemt og hurtigt for enhver kvinde at være den mest charmerende og attraktive.

Krop perfektion produkter

Virksomheden tilbyder bandageindpakninger for at hjælpe med at bekæmpe cellulite. Handlingsmetoden er som følger: bandager har en løfte- og antiødemeffekt og i kombination med temperatureffekter (kulde eller varme) hjælper de med at korrigere figuren.

Beauty Style-produkter bruges i saloner af professionelle kosmetologer og almindelige forbrugere derhjemme. Den største fordel ved Beauty Style kosmetik er et synligt resultat på kortest mulig tid. Virksomhedens produkter er i stand til med succes at rette op på ethvert problem med forskellige hudtyper. Kosmetiske egenskaber kombineres med aromaterapi-effekter takket være de naturlige dufte, der er inkluderet i sammensætningen.

Et par ord om skønhedsstil

Den hurtige adgang til verdensmarkederne for det amerikanske firma Beauty Style begyndte samtidig med fødslen af ​​et nyt århundrede og årtusinde. Siden 2000 er virksomhedens produkter aktivt og med glæde brugt i skønhedssaloner og derhjemme. Virksomheden orienterer forbrugerne af sine produkter til professionel skønhed med egne hænder og tilfredsstiller ønsket om ekspertise.

Når vi køber Beauty Style kosmetik, vælger vi kvalitet og naturlig skønhed, hvilket sikrer den mest blide og effektive effekt på huden. Det åbenlyse foryngende resultat er ubestrideligt, manifesteret i en stigning i hudens elasticitet, udglatning af rynker og en forbedring af hudfarve.

Desuden bemærkes dette allerede i begyndelsen af ​​påføringen, men for at opnå kardinal ændringer anbefales det at bruge masker med et interval på 3-5 dage med et forløb på mindst 10 procedurer. Men hvis der er et presserende behov for at "lave et ansigt", vil masken fra Beauty Style ikke svigte dig.

Du skal tage sig af dig selv i tide under hensyntagen til de individuelle egenskaber ved alder og hudtilstand. Anvendes systematisk og i kompleks kosmetik fra Beauty Style-firmaet, og du kan holde din hud sund, attraktiv og ungdommelig i mange år, give din figur en slankhed, hvilket betydeligt nedsætter hudens aldringsprocesser..

Skønhedsstil - kundeanmeldelser

En god maske om morgenen efter vask er ansigtet glat og frisk. Jeg var bange for, at der ville være irritation eller allergi, fordi prislappen ikke er høj, og firmaets collanen-serum forårsagede irritation. Men intet lignende skete. Jeg er glad. Jeg bruger det i 4 måneder, forbruget er økonomisk.

En god maske om morgenen efter vask er ansigtet glat og frisk. Jeg var bange for, at der ville være irritation eller allergi, fordi prislappen ikke er høj, og jordbær også kan forårsage. Men intet lignende skete. Lykkelig.

Spørgsmål: Hvis du tror på billedet, er posen med masken også i kassen (sag). Masken er en eller flere?

God eftermiddag. 7 stk i pakken. Oplysninger, der er offentliggjort på siden på produktkortet.

KUPIVIP 24. marts 2020

Intolerance over for komponenter. Borte pletter. Tidligere var der ingen reaktion på kollagen. Det betyder, at der også er allergifremkaldende i sammensætningen. Jeg forsøgte at fjerne produktet. Brug ikke noget, alt går igennem, jeg starter serumet igen, der er blommer i området af den nedre del af ansigtet og langs konturen. Hun fjernede produktet. Alt gik igen. Maskerne på denne LCD-linje uden reaktion.

Et godt kosmetisk produkt, det glatter og nærer huden godt under øjnene, plasterne er i en speciel løsning, det er fordelagtigt at bruge

Jeg har ikke prøvet det endnu, men jeg tror, ​​jeg bruger det som beregnet

Jeg er lige begyndt at anvende, jeg håber, det vil retfærdiggøre alle 5 stjerner. På ansigtet er huden behagelig, let at anvende, økonomisk.

Varen kom ikke ordentligt pakket. Jeg vil bemærke det - KOSMETIK! Hvad er der inde i stedet for en maske, det er det kun Gud ved?! Det er simpelthen farligt at påføre ansigtet uden at vide nøjagtigt, hvad der er i krukken! Dispenseren og hætten er brudt. Der var en følelse af, at nogen før de sendte, prøvede at teste masken på sig selv.

Hej! Vi beklager at have et sådant problem med produktet. Om dette spørgsmål kontaktede vores specialist dig.

Kosmetik "Beauty Style": anmeldelser, sortiment, funktioner og sammensætning

Nu er der et utroligt udvalg af produkter på kosmetikmarkedet. Næsten hvert land bestræber sig på at skabe sit eget brand. Efter alt er mode- og skønhedsmarkedet utroligt populært blandt beboerne, så det vil give en god indkomst. For nylig er naturkosmetikens popularitet steget dramatisk. Dette skyldes, at piger begyndte at tænke ikke kun på deres udseende, men også på deres indre sundhed..

Produkterne fra amerikanske kosmetiske virksomheder har altid været kendetegnet ved deres naturlighed og kvalitet. De er vant til at fremstille virkelig værdifulde produkter til gode priser. I dag vil vi tale om skønhedsstil kosmetik, der er skabt i USA. Vi er nødt til at sortere anmeldelserne og sortimentet.

De bedste dagcremer fra Beauty Style-firmaet. Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser om dem

Så først taler vi om dagcremer. Når alt kommer til alt er dette et af de mest populære hudplejeprodukter..

Kontroldagsmatterende emulsionscreme. Dette middel er fantastisk til fedtet eller blandet hud. Det regulerer balance mellem vand og fedt, eliminerer overskydende glans og hævelse. Produktet indeholder ekstrakter af enebær, salvie, timian og grøn te. Produktet er pakket i en hvid krukke med en blød grøn etiket og en praktisk dispenser. Anmeldelserne siger, at "Control" -dagsmåtteemulsionscremen er en reel frelse i sommervarmen. Det giver huden en mat finish, der holder hele dagen.

De bedste natcremer fra Beauty Style-firmaet. Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser om dem

Om natten har huden brug for særlig pleje, fordi det er den eneste gang, det tager en pause fra kosmetik og de skadelige virkninger af det ydre miljø. Derfor skal valget af natcreme tilnærmes med ekstrem forsigtighed..

Den foryngende Matrixil natcreme er en ægte frelse for træt og dehydreret hud. Produktet fugter perfekt, nærer, fyldes med fugt, styrke og energi. Produktet indeholder hyaluronsyre, panthenol og druekerneekstrakt.

Cremen er pakket i en stilfuld lyserød og hvid krukke med en praktisk dispenser. Produktets konsistens er let, vægtløs, perfekt fordelt og absorberes hurtigt uden at efterlade fedtede pletter. I anmeldelser af Beauty Style kosmetik siges det, at denne natcreme gør et fremragende stykke arbejde. Huden føles blød og udhvilet efter brug.

Massagecreme til ansigt, hals og décolleté med hyaluronsyre. Perfekt til piger fra 20-25 år, der ønsker at bevare hudens elasticitet og tone. Produktet fugter perfekt, reducerer hævelse og er fantastisk til massage. Den eneste ulempe, som pigerne bemærkede i anmeldelserne om Beauty Style kosmetik, er at cremen har en ret stærk lugt.

Skrubber og skræller fra Beauty Style-firmaet. Udseende, egenskaber og anmeldelser om dem

Så det næste afsnit i "Beauty Style" kosmetik kataloget indeholder forskellige skræl og skrubber til huden.

  • Express peeling for fedtet og blandet hud "Control". En let skrubbe, der øjeblikkeligt forbedrer ansigtets udseende. Efter brug af dette produkt bliver huden glat, smidig og blød. Desuden forsvinder følelsen af ​​tørhed og tæthed. I anmeldelser fra kosmetologer om "Beauty Style" kosmetik siges det, at denne skrælning er utrolig blød, den eksfolierer hudpartikler forsigtigt uden at beskadige det øverste lag.
  • Fugtighedscreme til skrælning "Aqua 24". Hvis du længe har drømt om at fugte og rense på samme tid, så prøv at bruge netop dette produkt. Det skrubber og nærer godt. Efter brug ser huden blød, levende og glat ud.

    Kosmetik til området omkring øjnene fra firmaet "Beauty Style". Udseende, egenskaber og anmeldelser

    Området omkring øjnene har brug for særlig pleje. Når alt kommer til alt er huden der meget mere følsom og blødere.

  • Anti-mørke rande gel. Sandsynligvis står de fleste piger over for dette problem. Når alt kommer til alt, sover vi alle nogle gange lidt eller spiser dårligt. Denne gel hjælper med at genoprette skønhed og ungdom i området omkring øjnene. Det lyser mørke rande let, fugter og beskytter. Produktet indeholder hyaluronsyre og et lysende pigment, der er 100% sikkert. I anmeldelser af Beauty Style kosmetik siges det, at gelen perfekt fjerner hævelse, med det bliver mørke rande mindre synlige.
  • Foryngende øjenmaske. Intensiv pleje, der fjerner små rynker, udjævner farven og giver huden elasticitet. Produktet er pakket i en smuk lyserød og hvid krukke med en behagelig pumpe. I anmeldelser af "Beauty Style" kosmetik siges det, at masken hurtigt returnerer skønhed og friskhed til området omkring øjnene.

    Ansigtsmasker fra firmaet "Beauty Style". Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser

    Som du allerede har forstået, er firmaet "Beauty Style" specialiseret i produktion af kosmetik. Derfor vil vi nu tale om den næste sektion med midler, om masker.

  • Alginatmaske til ansigtskollagen "Blue Diamond". En fremragende arkmaske til øjeblikkelig pleje. Værktøjet hjælper med hurtigt at gøre huden smuk, udhvilet og fugtet, undgår tørhed og giver elasticitet. Masken har en geltekstur og en let, diskret duft.
  • Kollagen ansigtsmaske med rosenekstrakt. En vidunderlig arkmaske, der hurtigt nærer og fugter. Det er 100% naturligt, indeholder en stor mængde vitamin B, så det er perfekt til følsom hud.

    Kosmetik til slankende og bekæmpelse af cellulite. Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser

    Vi ønsker alle at tabe sig hurtigt og uden brug af sport. Nu vil vi tale om de midler, der vil hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed..

  • Midler til slankende Slim Express. Formlen i dette serum inkluderer en speciel komponent kaldet phosphatidylcholin, som er i stand til at trænge ind i celler og nedbryde fedtaflejringer. I anmeldelserne om "Beauty Style" siges det, at produktet virkelig udjævner huden, tuberøsitet og hævelse forsvinder.
  • Anti-cellulite kropscreme Body Cream Phytosonic. En vidunderlig modelcreme med en fremragende sammensætning, der virkelig løfter og udjævner huden..

    Dekorativ kosmetik. Foundation cremer fra Beauty Style firmaet. Beskrivelse, egenskaber og anmeldelser

    Heldigvis har Beauty Style en række foundationfugtighedscremer. Det er om dem, vi nu vil tale om.

  • CC creme. En lys tone, der fugter og beskytter perfekt. Det udjævner let hudtonen og giver den en naturlig glød og udstråling. Produktet er skabt i en skygge. Den indeholder følsomme pigmenter, der let tilpasser sig hudtonen.
  • CC fundament, pude nr. 1. Et vidunderligt fundament, der giver en smuk og sund hud. Det er fantastisk til sommeren for garvede piger med en blandet eller fedtet hud, med den vil du ikke se fedtet glans.

    Lotioner og emulsioner fra Beauty Style-firmaet

    Nå, i slutningen vil vi tale om den sidste sektion af professionel kosmetik "Beauty Style", som inkluderer forskellige emulsioner og lotioner.

  • "Control" mattende lotion til fedtet og blandet hud. Produktet fjerner hurtigt og permanent fedtet glans, regulerer godt vand- og fedtbalancen og forhindrer udslæt. Indeholder ekstrakt af grøn te, enebær, salvie.
  • Solcreme emulsion SPF-20. Produktet beskytter pålideligt mod de skadelige virkninger af sollys og forlænger dets skønhed og ungdom. Indeholder kollagen, hyaluronsyre, panthenol.