loader

Vigtigste

Injektioner

23 personlige anmeldelser af Avon-kosmetik

Avon kosmetik rangerer konsekvent først i klassificeringerne for populariteten af ​​kosmetik. Skal jeg bestille Avon-produkter? For at træffe det rigtige valg skal du læse brugeranmeldelser.

Elena, 27 år gammel. Moskva

Jeg bestiller denne kosmetik hele tiden. Jeg kan godt lide alt. Parfume er særligt imponerende. Ofte bestiller jeg Avon Summer White eau de toilette. Sådan en behagelig duft!

Jeg er også meget tilfreds med SPA-serien. Alle cremer, geler og shampooer der er simpelthen smukke. Huden efter gelen er fløjlsagtig og blød. Og shampoo lugter godt! Jeg kan godt lide Avon! Jeg råder alle mine venner til at skifte til denne kosmetik. Kvalitativt og billigt - det handler om hende.

Maria, 33 år gammel. Rostov

Jeg prøvede shower gel fra Avon kataloget. Beskrivelsen var meget fristende. Men selve gelen imponerede ikke på mig. Normal tekstur, behagelig grapefrugt aroma. Intet mere at sige.

Sonya, 25 år gammel. Sankt Petersborg

Jeg kan godt lide mascaraen fra dette firma. Jeg køber normalt superlængde. Populær mascara Super chok passer mig ikke.

Med hensyn til shampoo foretrækker jeg at vaske mit hår naturligt. Af denne grund tager jeg aldrig Avon-shampoo. Jeg tvivler meget på, at de er lavet af naturlige stoffer. En gang tog jeg en hårbalsam, men jeg kunne ikke lide det. Men jeg bruger mascara, skygger og læbestift med glæde..

Marina, 32 år gammel. Balashikha

Jeg elsker Avon! Jeg elsker især krops- og ansigtscremer. Hvis midlerne ikke passede nogen, skal du blot vælge dem forkert! Du skal tage hensyn til din hudtype, så er der ingen problemer. Avon producerer vidunderlige kosmetik, der altid er tilgængelige. Varernes kvalitet er altid på toppen, og priserne er altid behagelige.

Kærlighed, 27 år gammel. Samara

Jeg har brugt Avon-kosmetik i fem år nu. Jeg var altid tilfreds med sortimentet. Nu venter jeg på nye produkter. Jeg kiggede på de friske kataloger og var meget glad. Jeg vil helt sikkert bestille mig noget fra den nye parfume. Alle de midler, jeg tog før, var perfekte for mig.

Mila, 23 år gammel. Dmitrov

I marts købte jeg tre læbestifter fra et nyt katalog. Jeg kunne ikke lide nogen af ​​dem. Farven er påfaldende forskellig fra hvad der er på billedet. Jeg bruger dem ikke, og jeg vil ikke bestille andet.

Irina, 22 år gammel. Moskva

Mange af mine venner bliver simpelthen "trukket med" fra denne kosmetik. Men jeg kan ikke lide hende. Jeg bestilte en shower gel en gang. Han viste sig at være middelmådig. En anden gang købte jeg skygger. De passede mig heller ikke. Nu ser jeg bare på de kataloger, som mine venner viser mig. Jeg køber ikke Avon selv.

Olya, 26 år gammel. Tolyatti

Jeg bestilte personligt læbestift, der øger læbernes volumen. I virkeligheden øger det ikke noget. Beskrivelsen af ​​denne læbestift siger, at den forårsager en let prikken. Men jeg følte slet ikke noget sådan. Læbestiften viste sig at være den mest almindelige. Jeg råder dig ikke til at tage det.

Avon sælges ikke kun via et netværksmarkedsføringssystem. Anmeldelser om GRS-kosmetik taler også meget om denne distributionsmetode..

En anden lignelse i tunger - israelsk kosmetik Desheli, om hende - her

Karina, 29 år gammel. Korolev

Jeg har brugt Avon-produkter i flere år, men for nylig har jeg forsøgt ikke at bestille dekorativ kosmetik. Jeg køber kun ansigtsplejeprodukter. Og jeg foretrækker at vælge læbestift, glans, skygger og rødme fra andre producenter. Jeg tager kun eliteprodukter - billig kosmetik er ikke noget for mig. Men Avons cremer og lotioner er gode, selvom jeg gerne vil vide mere om kompositionen.

Ira, 24 år gammel. Obninsk

AVON er superkosmetik! Jeg bruger kun det, og jeg råder alle til kun at bruge det! Dette firma har alle produkter af høj kvalitet. Jeg har bestilt kosmetik fra kataloget mange gange. Alt gik altid godt.

Jeg kan virkelig godt lide Lux-serien. Der er et køligt ansigtspulver, der udligner hudfarven. Det forbliver på huden hele dagen og skjuler ufuldkommenheder godt. Meget god rødme "24 karat guld".

Dette firma har mange andre gode ting. Prøv det, så forstår du alt selv. Du skal bare vælge kosmetik omhyggeligt, så kan du ikke gå galt.

Masha, 27 år gammel. Lyubertsy

Jeg elsker Avon-kosmetik, især skygger og rødme.

Olga, 30 år gammel. Moskva

Jeg kunne virkelig godt lide Avon Enews læbestift. Men det blev pludselig taget ud af produktionen. Jeg er meget ked af det. Hun var perfekt til mig. Hvordan udskifter du din yndlingslæbestift? Jeg kiggede på virksomhedens nye tilbud, men jeg kan ikke finde noget.

Ekaterina, 39 år gammel. Sankt Petersborg

En ven gav mig en meget interessant lille ting fra Avon - gelignende olie. Det er fra huden så blød serie. Denne olie har en gylden nuance. Det er meget behageligt: ​​absorberes hurtigt, efterlader ingen rester, blødgør huden.

Men det mest fantastiske er, at olien giver huden en gylden glød. En meget original ting!

Milana, 36 år gammel. Jekaterinburg

Det er altid interessant at se på smukke billeder. Men faktisk er virksomhedens kosmetik ikke meget forskellig fra mange andre. Jeg købte en ansigtscreme. Jeg kunne ikke godt lide ham. Andre producenter har bedre produkter.

Veronica, 28 år gammel. Chelyabinsk

Jeg har brugt Avon-kosmetik i seks år. Jeg vurderer mange produkter med en gennemsnitlig score. Men der er nogle rigtig gode produkter, som jeg elsker. Jeg bestiller dem hele tiden. Lad mig liste det bedste fra Avon:

  • Liiv øjencreme gel med SPF 15
  • Shea Butter Foot Cream og Shea Butter Hand Cream fra Planet SPA Series
  • Hårmaske med oliven fra Planet SPA-serien
  • SOS håndcreme
  • Planet SPA paraffinmaske til fødder og hænder
  • Læbestift ud over farve

Alle disse produkter er af meget god kvalitet. Der er vidunderlige produkter i Planet SPA-serien. Du er nødt til at prøve selv. Meget afhænger af personlig smag. Og kosmetikken i sig selv er ikke dårlig.

Katya, 24 år gammel. Voronezh

Jeg bruger en creme fra solcremserien. Han er bare vidunderlig! Nogle gange køber jeg roll-on deodoranter fra Avon. Næsten alle af dem har behagelige lugte. Jeg har ikke prøvet andre produkter endnu.

Jeg vil gerne bestille noget fra dekorativ kosmetik. For eksempel neglelak eller læbestift. Deres kataloger er enorme, deres øjne løber op, jeg ved ikke engang, hvor jeg skal stoppe..

Natalia, 27 år gammel. Krasnoyarsk

Jeg elsker Avon kosmetik. Jeg har personligt aldrig haft nogen allergi over for denne kosmetik. Kun maskaraerne fra dette firma er ikke behagelige. De tørrer for hurtigt og smuldrer med det samme.

Resten af ​​midlerne giver jeg 5 point. Denne producent har altid god eau de toilette! Meget flot SPA-serie. Jeg kan godt lide masker og geler der. De lugter alle rigtig godt..

Jeg vil også gerne bemærke Advance-hårserien. Shampoo og hårspray er meget gode der. De får dit hår til at se smukt ud. Jeg kan ikke rigtig lide lip glosser, men Avons læbestifter er gode. Jeg kan sige, at jeg har en positiv holdning til dette firma..

Jeanne, 24 år gammel. Perm

Avon-produkter er billige. Dette er dens største fordel. Du kan købe meget for lidt penge. Jeg kan godt lide mange værktøjer. Pulver, læbestift, rødme, glans - alt fra Avon. Jeg har endnu ikke fundet en erstatning for denne overkommelige kosmetik.

Margot, 27 år gammel. Ufa

Jeg har allerede bestilt skygger, der kan vrides flere gange. De kaldes "Blue Wave". Jeg tager også en god lyserød læbepomade (i et hvidt tilfælde).

Jeg kan også lide parfume og eau de toilette. Men de er ikke længere moderigtige at have med sig. På afstand kan du se, at de er Avon. Du kan straks vurdere pigens status og rigdom. Derfor er du nødt til at købe digere dyre og prestigefyldte varer..

Fra kosmetik til ansigtspleje foretrækker jeg at bestille natcreme. Efter det, meget delikat og blød hud. Jeg køber også læbepomade med en skinnende effekt. Det er meget billigt, men godt. Han har en lyserød og behagelig farve. Det passer mig meget.

Nastya, 20 år gammel. Moskva

Jeg elskede Naturals-serien. Der er gode kropssprays. Jeg kunne især godt lide mælke- og mandelsprayen. Efter ham lugter kroppen så godt! Jeg prøvede Avons fundament kaldet Perfect Shine. Men jeg fandt ikke noget perfekt i ham. Det ligger ujævnt og har en underlig farvetone. For at bekræfte eller benægte vil jeg nu bestille skygger og læbestift.

Lyudmila, 34 år gammel. Taganrog

Enyu-serie kosmetik er meget god. Jeg elsker glans, læbeforing og øjenskygge. Kropspleje kosmetik er også fantastisk. Gel blødgør huden godt. Anstændigt ansigts lotion.

Selvom mange af virksomhedens billige produkter er mere fordelagtige end luksusprodukterne fra andre virksomheder.

Oksana, 32 år gammel. Sankt Petersborg

Jeg er forbløffet over de mange anmeldelser! Avon-produkter er en gylden samling af fremragende kosmetik.

Forresten ser smykkerne også fantastisk ud! Hun ser stilfuld og elegant ud. Ingen ekstra glans. Alt er gjort med smag og kvalitet. Produktets overflade slettes ikke, farverne forbliver lyse i lang tid.

Avon-lakker klæber perfekt sammen og tørrer straks. Jeg prøvede også en anti-cellulitegel, hvorfra jeg ikke forventede nogen stor effekt. Så det viste sig at være meget bedre end dem, der blev tilbudt i butikkerne for store penge! Mit celluliteområde er faldet! Resultatet er synligt synligt. Jeg var meget glad.

Ira, 21 år gammel. Angarsk

Jeg blev præsenteret for Spectra Lash mascara. Jeg kunne virkelig godt lide hende. Jeg vurderede det højere end Maybelline og Bourgeois mascaraerne, som jeg brugte før. Mine øjenvipper er blevet mere voluminøse, længere og fluffere. I dette tilfælde smuldrer blækket ikke. Fantastisk vare, som jeg bestemt vil bestille igen.

Katerina, 23 år gammel. Moskva

Jeg har prøvet Senses shower gel. Det viste sig at være behageligt, men jeg følte ingen fugtighedseffekt. En almindelig gel med en delikat frugtaroma. Næste gang vil jeg købe noget andet.

Alexandra, 19 år gammel. Nalchik

Jeg bestilte en skinnende lotion i en stor flaske. Det lugter godt og blødgør huden. Jeg vil gerne bestille læbestift og lip gloss fra nye kataloger. Der er mange smukke blomster.

På vores hjemmeside er der information om mere eksotiske mærker - for eksempel koreansk kosmetik Misha (Missha)

Vil du vide mere om Mary Kay kosmetik? Så er du her

Kunne du lide artiklen? Abonner på webstedopdateringer via RSS, eller følg opdateringer i VKontakte, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Del denne artikel med dine venner på dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne i panelet til venstre. tak!

35 svar

Jeg bestilte Avons Enchanted Forest tofarvet øjenskygge - bare Horror! når de blev anvendt på øjnene, begyndte øjnene at vandre, i første omgang kunne jeg ikke forstå, hvad der var årsagen, efter at have testet anden gang begyndte mine øjne at vandne igen, jeg har aldrig haft en allergi over for kosmetik og cremer i mit liv. Meget skuffet! Forestil dig hvad der kunne være kompositionen.

Svetlana Svar:
5. maj 2015 kl. 9:23

Super tilbud fra AVON. Ved kun at betale 1120 rubler modtager du et sæt på 15 varer... Ingen forudbetalinger. Modtagelse af sættet på dit posthus en uge efter indgivelse af ansøgningen. Betaling inden for fem dage efter modtagelse. Hvis du er interesseret i tilbuddet, skriv [email protected] med emnet "Ansøgning om et sæt" Antallet af sæt er begrænset.

Elena Svar:
22. maj 2017 kl. 14:02

Jeg har brugt eywon-kosmetik i meget lang tid, og jeg kan godt lide alting! Brugte faberlik og passede ikke, etozh-kosmetik som nogen kan lide, såvel som medicin hjalp nogen, og en anden har allergi generelt) skyggerne bestilte generelt kølige og smuldrer ikke som der var andre virksomheder før) gode produkter! Jeg anbefaler, du vil ikke fortryde det, bare angiv hudtypen og vælg kun kosmetik til din krop og hud)

Kosmetik af meget lav kvalitet, jeg anbefaler ikke at købe!

Marina Svar:
27. november 2014 kl. 13:21

Hvorfor. et generaliseret, vagt udsagn skræmmer væk, men overbeviser ikke, dette er fra den serie, jeg sagde, du forstår, forklar hvorfor du tror det er, så måske tror de dig.

Kosmetik af lav kvalitet, jeg anbefaler ikke at købe!

Velkommen til min AVON onlinebutik https://my.avon.ru/magazin/katerina36 (levering VORONEZH) Når du først bestiller en GAVE fra mig))) Vil du deltage i kampagner, modtage gaver og købe produkter med rabat -31 %? Kontakt os! Online registrering af repræsentanter i enhver by.

Svetlana Svar:
5. maj 2015 kl. 9:24

Super tilbud fra AVON. Ved kun at betale 1120 rubler modtager du et sæt på 15 varer... Ingen forudbetalinger. Modtagelse af sættet på dit posthus en uge efter indgivelse af ansøgningen. Betaling inden for fem dage efter modtagelse. Hvis du er interesseret i tilbuddet, skriv [email protected] med emnet "Ansøgning om et sæt" Antallet af sæt er begrænset.

Øjne våde fra mascara. Jeg har for nylig erhvervet en agurkemaskefilm og ansigtscreme, hele mit ansigt er dækket af et rødt udslæt ((jeg tager ikke mere

Og jeg kan virkelig godt lide Avon-kosmetik. Jeg kunne godt lide tea tree shampoo der, håret efter at det forblev rent i en UGE!

kosmetik af gennemsnitlig kvalitet. Jeg plejede at tage parfume sort kjole før. nu er det en helt anden parfume. det er ikke klart hvorfor, men af ​​en eller anden grund har lugten ændret sig og ikke til det bedre. det er en skam

Som repræsentant handlede jeg for nylig med avon, inden jeg købte fra kataloger, hvad jeg vil sige, jeg prøvede en masse kosmetik og cremer fra forskellige virksomheder, både dyre og ikke så, og vendte tilbage til avon. Jeg kan godt lide alt ved hende, noget mere, noget mindre. Og det er meget stødende, når de smider mudder på det meget åbent. gode venner Faberlik - de blokerer dårlige anmeldelser. der er intet at lære om dem, men her er der en mulighed for at dele, konsultere. Tag skyggerne - du køber i butikken - ansigterne hældes på gulvet eller lægger dig slet ikke ned - mascaraen, der skældes ud for, at den tørrer hurtigt, men tværtimod passer mig - et par slag og løb. Parfume - Jeg kombinerer et par dufte, effekten er sikret og de hyldede anti-aging cremer? Som er rost i hver annonce, dette er noget.... Jeg bærer stadig forbrændinger i mit ansigt. der er et minus: efter min mening er det meget seriøst, hvorfor går creme i avon uden beskyttende glimmer. og købere ser skråt på denne kendsgerning...

galina Svar:
25. juli 2014 kl. 8.30

I Faberlik er mascara og læbestift bedre og ikke dårlige rengøringsmidler til huset, men i Avon er der ikke dårlige shampooer, shower geler og cremer, men parfume og tatm, og der med billige syntetiske parfume dufte, og jeg tager dem kun i Lambé, jeg har brugt dem i 15 år og

Marina Svar:
30. oktober 2014 kl. 16:26

Lad mig være uenig i, at døden er god for en russisk-tysk, der er sådan et ordsprog, at Faberlik har en ganske middelmådig kvalitet, at glitter er som læbestifter, det er ikke sandt, at de er bedre end Avons, MEN jeg kan ikke være enig i, at der er læbestifter og glitter bedre end Avon og endda til en meget overkommelig pris, alt er kendt i sammenligning med denne, og to vi er alle forskellige, med forskellig hud og forskellige smag, for ikke at nævne vores behov og muligheder.
Men det er skræmmende, når de hælder kosmetik bogstaveligt FOR ALT... "Jeg kunne ikke lide det" eller "passede ikke" skulle være begrundet, og dette er høflighed, det er banalt at straks besvare det spørgsmål, der opstår - "hvorfor", men forbander med stil - "det stinker "Eller" billige ting er ikke noget for mig "," det bruges af dem, der ikke har set gode dyre kosmetikprodukter "- generelt set om ikke høj intelligens, manglende uddannelse eller tilgive trangsynethed.
I det væsentlige-
Avon har smukke rødme bolde.
Der er et stort antal kvinder, som Avon-mascara er sindssygt egnet til, hun købte tidligere også kun den, men jeg havde noget at sammenligne med.
De har ganske gode håndcremer, de fungerer virkelig, især serien "naturel" (undskyld russisk skrifttype)
Deres pulver er ikke dårligt, men passer ikke til alle, med tør hud er det generelt ikke så let at vælge et pulver, på den anden side er der tonale, men her er deres minus, de er ikke værre end mange, men ikke bedre, middelmådig ville sige.
Slik er ikke for alles smag, igen er der mange serier, du kan vælge efter dine behov, men om ikke at matche farven med kataloget, der er forskel overalt, mellem den trykte udgave og virkeligheden, der er intet at bebrejde for Avon alene, og i sidste ende kan du og kig efter prøver, hvis det er meget vigtigt.
Deres parfume er meget populær, hvilket på en gang blev mig selv overrasket, og da der er forbrugere, betyder det, at der er et behov for kosmetik, og det betyder, at det passer, og at du kan lide det, henholdsvis, alt i verden er relativt. ikke for din hudtype og dine egenskaber, du kan forbande noget.

Elena Svar:
22. maj 2017 kl. 14:07

Det er ikke sandt om faberlik! Jeg brugte denne kosmetik og læbestifter, og jeg var meget skuffet! Og shewon er det, du har brug for, du skal bare vælge selv!

Avon ansigtscreme anmeldelser

Hej!
I dag vil min anmeldelse dreje sig om næringseffekter ansigtscreme Fugtgivende.
Til at begynde med er hudtypen kombination og meget følsom, og det er meget svært for mig at vælge kosmetiske produkter til ansigtet, det være sig en creme, en gel til vask, toner eller pulver. Begynder straks at strømme ud af mig.

Denne creme kom til mig til test for konkurrencen. Jeg ville give det til min mor, så hun kunne teste det, for jeg ved, hvad konsekvenserne bliver, men så tænkte jeg, hvad der ville ske! Og jeg tog ikke fejl i mit valg.

Jeg var meget glad for, at cremen på glasset er af glas, og ud over låget er der endnu et tyndt beskyttende låg af plast.
Cremen lugter meget behagelig.

Cremens struktur er ret tyk.

Det absorberes hurtigt uden at stramme ansigtets hud og giver en behagelig følelse og hydrering i lang tid. Jeg satser på et stort plus for det faktum, at det ikke danner en film.

Huden bliver så blød som en babys bund.

Jeg testede det i lidt mere end en uge, og jeg vil konkludere, at cremen var sååå glad, og vigtigst af alt forårsagede den ikke (da jeg var meget bange) allergier i mit ansigt. Dette betyder, at det lever op til producentens løfter om, at det er egnet til følsom hud. Jeg vil med glæde fortsætte med at bruge den.
http://irecommend.ru/content/chudo-ne-krem-4

Jeg fik en fugtighedscreme til test. Tilfreds med emballagen og konsistensen af ​​cremen såvel som ikke en skarp behagelig lugt)
Det absorberes med det samme uden at efterlade spor, hvilket er meget vigtigt for en dagcreme..
Prisen på en creme ifølge kataloget er 179 rubler, hvilket er meget billigere sammenlignet med cremer af lignende kvalitet i kosmetikforretninger.
Generelt er jeg tilfreds med det nye produkt. Jeg vil også bestille en creme med en tonal effekt "udstråling" og BB-creme)

Modtaget Nutra Effects Balance creme til test. Jeg kunne virkelig godt lide cremen, så meget at jeg lagde den foregående anden krukke fløde til side og satte denne på sin plads)) Fugtiger godt, gør huden hudfarvet, lys, absorberer hurtigt, behagelig aroma (lugter af græs), efterlader ingen glans, ingen film, en følelse af friskhed og komfort.

Og her er en anmeldelse ikke et af produkterne!
Denne gang vil jeg fortælle dig om Anew Ultra-Moisturizing Cream Gel fra Avon i en mini-version med en magisk struktur.

Emballage:
+ - glasburk - hvorfor plus eller minus? Jeg foretrækker bare rør, hvorfra du har brug for at presse cremen ud, du behøver ikke bruge en spatel med dem, og der er ingen måde at bringe mikrober ind i krukken med fingrene og tage cremen ud (og jeg synder med dette, da med en spatel er du altid doven)
+ tung for mini-versionen - behagelig vægt, næsten umulig at bryde;
+ stilfuldt design;
+ krukken er i kassen sammen med brugsanvisningen.

Konsistens:
+ creme-gel - jeg har ikke brugt produkter med sådan en konsistens før - jeg blev forelsket.
+ tyk;
+ gennemskinnelig med en blå farvetone
+ økonomisk;
+ at røre ved - den mest sarte konsistens med en behagelig lugt, der giver fugt så vigtig for ansigtet.

Producentens løfter og brugsanvisninger:

Lad os nu sammenligne producentens løfter og virkelighed:
+ creme gel fylder virkelig huden med fugt;
+ huden er blødere og glattere
+ en mere behagelig følelse vises efter påføring
+ forårsager ikke allergier;
+ bidrager ikke til tilstopning af porer
+- huden glødede ikke på en uge, men efter en måneds brug ser huden bedre ud, da porerne er indsnævret lidt.

Sammensætning:
Sammensætningen er ikke naturlig. MEN. Producenten erklærer ikke creme-gel som organisk kosmetik. I mange af de læste anmeldelser af indignation om det faktum, at sammensætningen på andenpladsen er silikone, der tilstopper porerne.

MEN. Intet som dette. Jeg vil sige, at mine porer endda er indsnævret.

Nå NU DET MEST INTERESSANTE.
RESULTATER AF BRUG
Jeg vil med det samme sige, at bumser ikke har noget at gøre med kosmetik og plejeprodukter..

Jeg præsenterer for dig 2 collager: "FØR" og "EFTER" efter påføring af cremen til hver påføring.

1 ansøgning: Først glædede creme-gel mig ikke, det virkede klæbrig, det virkede ubehageligt i ansigtet. Men den lovede hydrering var.
2 ansøgning. Og så blev jeg forelsket! De ubehagelige fornemmelser af klæbrighed er væk. Og cremens struktur virkede bare ubeskrivelig delikat.
Ansøgning 3: Ak, jeg glemte at tage et billede af "DO".
Efter 3 ugers brug: Fugtiger perfekt, men min hud, der lider af vitaminmangel, fjerner ikke skrælning fuldstændigt. Men dette forhindrer mig ikke i at elske denne creme.

Jeg anbefaler bestemt at købe. Men score 5 s "-" for kompositionen.
Og til sidst vil jeg sige, at dette er den bedste Avon-creme.

Mine anmeldelser om Anew Ultra-moisturizing cremer

Jeg deler med dig min feedback om det nye produkt i kataloget 08/2015 fra Avon - om Anew Clinical PRO Wrinkle Corrector Serum+.

Serumet har en tredobbelt handling i kampen mod hadefulde rynker. Denne nyhed kan testes allerede i det 7. katalog ved at købe et sæt sonder på 5 stk. til 70 rubler. Og hvis du kan lide dette serum, kan du i det 8. katalog købe den fulde version af serumet i et volumen på 30 ml minus disse 70 rubler. Det er godt!

Prisen på mirakelmediet i det 8. katalog er 840 rubler, ud over den fulde version vil du også modtage en gave til 1 rubler.

Rynkekorrektionsserumet præsenteres for os i en plastkrukke med et plastlåg, pakket i en papkasse og i glimmer. Rørets design tiltrækker bestemt - det hele er dækket af en reflekterende belægning som et spejl. Plast gør dette produkt lidt billigere, men det er ikke det vigtigste. Låget er let aftageligt, selve serumet har en god dispenser, som du selv kan justere den nødvendige mængde produkt med et let tryk.

I en papkasse er der også en foldet instruktion på flere sprog.

Jeg vil også bemærke om lugten, at det er lidt kemisk, tilsyneladende er det netop dette molekyle, der lugter sådan, eller andre komponenter i serumet. Konsistensen er homogen, den ligner mere en creme-gel, den påføres let på ansigtets hud, absorberes inden for de første minutter. Der er ingen klæbrighed, men alligevel vil jeg ikke anvende den om morgenen. Jeg påførte dette serum udelukkende om aftenen inden jeg gik i seng, da min hud er en kombination, og min pande skinnede lidt. Og serumet skal fungere, og dit ansigt skal ikke fyldes med tonale midler..

Nu er der gået 12 dage, hvor jeg brugte dette middel hver dag kun for natten, og jeg vil bemærke, at huden på mit ansigt blev meget blødere, og mine tilsyneladende ubetydelige rynker var ikke de samme som før. Se selv nedenfor.

Jeg kunne godt lide rynkekorrektionsserum takket være Avon, jeg fortsætter med at bruge dette værktøj, senere vil jeg vise resultatet af at bruge det korrigerende serum efter en måned, lad os se hvad der sker.

Avon NutraEffects Balance Day Cream SPF 15

Avon-mærket er berømt for sin konstante opdatering af sortimentet: både udseendet af fundamentalt nye produkter i katalogerne og den hyppige opdatering af farvepaletten, design, formler og andre parametre for individuelle produkter og hele linjer. Kun en ekspert tilhænger af mærket vil holde styr på alle de nye produkter. NutraEffects-serien af ​​hudpleje er ikke ny, den erstattede Solutions-linjen for et par år siden, men indtil for nylig var jeg kun bekendt med et produkt, Light Face Oil. Og efter at have mødt flere andre besluttede jeg at tale om dem. Så dette er det første af flere indlæg på NutraEffects-linjen. Producenten bemærker følgende funktioner i Avon NutraEffects: Produkterne er velegnede til følsom hud, testet for allergifremkaldende egenskaber, indeholder ikke parabener og farvestoffer, indeholder et kompleks af urteekstrakter Active Seed.

Helt i dagens anmeldelse er en let dagcreme.

AVON NutraEffects Balance Day Cream SPF 15.

Jeg starter som sædvanlig fra starten, det vil sige med emballagen: en papkasse med en kort instruktion på forskellige sprog indeni, en tung glasbeholder med en skruehætte, et design i hvide og lysegrønne farver - alt er meget værdig og behageligt at se på.

Cremen er hvid, tyk, ikke flydende, men strukturen er meget lys, absolut ikke fedtet, let spredt både i et meget tyndt lag og i en medium - efter ønske. Cremen har brug for et par minutter for at blive absorberet, "fusionere" med huden og manifestere dens egenskaber fuldt ud.
Og hans ejendomme er interessante.
Producenten lover, at cremen reducerer produktionen af ​​talg og udseendet af glans i ansigtet takket være det mineraliske matpulver i sammensætningen, holder vand-fedtbalancen og det friske udseende af kombineret hud i op til 12 timer. Efter min erfaring er cremen velegnet til blandet hud og til dem, der er tilbøjelige til tungere olieholdighed. Det matter virkelig - effektivt men blødt. Efter absorptionen gør det overfladen af ​​huden fløjlsagtig (men ikke som f.eks. En silikoneunderlagsgrunder), mens der ikke er nogen følelse af tæthed, "film", effekten af ​​en belægningsmaske og andre fornemmelser af laget af det påførte produkt (jeg er stødt på matterende cremer, der praktisk talt gav fornemmelsen lag "ler" i ansigtet, indtil fløden vaskes af). Cremen er meget behagelig og ikke kun på fede hudområder - jeg har en kombination.
Men igen tror jeg, at cremen er perfekt til hud, der klart er tilbøjelig til fedtet indhold. Hvorfor? Fordi strukturen blev testet på huden af ​​en elsket - som et resultat bestilte jeg i det næste katalog også en krukke til ham. :) Dens oprindelige data: en hurtigt fremtrædende olieagtig glans og på samme tid øgede krav bare til cremens struktur, nemlig: den skal lindre mulige fornemmelser af tæthed efter vask, let distribueres og absorberes, så uden et strejf af creme rester, som ifølge subjektive fornemmelser næsten er forbedrer altid hudens "glans" -effekt. Bedømmelse: "gør huden perfekt til berøring - og så hurtigt!" (fra).

Og fra min erfaring kan jeg også tilføje, at cremen er velegnet som base til makeup - i mit tilfælde er dette et obligatorisk krav til en dagcreme. Som altid skal du vente et par minutter efter påføring af cremen, før du fortsætter med tonen; men i løbet af dagen bliver dækningen af ​​fundamentet ikke hurtigt ujævn bare i de typiske "risikozoner", dvs. glans - på næsen midt i panden.
Jeg synes, at Balance-cremen også er velegnet til sommersæsonen - hvis du ikke har øgede SPF-krav (jeg har) og en lav “all-season” SPF 15 er nok for dig, hvilket i princippet allerede er godt, selvom det ikke altid er nok (men det komplette manglen på SPF i dagcremen er efter min mening en kritisk ulempe).
Jeg kan også nævne sådanne ekstra bonusser som:
- diskret og hurtigt forsvindende aroma,
- fravær af farvestoffer (dog var jeg forvirret af indskriften på emballagen "undgå kontakt med tøj: produktet kan forårsage farvning af stoffer"; jeg kontrollerede ærligt både på hvidt stof og på hvidt papir - intet var plettet; måske er dette en standardadvarsel?),
- det ovennævnte kompleks af urtebestanddele Active Seed, specifikt i denne creme, er det: årligt solsikkefrøekstrakt, camellia-kinesisk bladekstrakt (tebusk), pusolia pusolisia-ekstrakt, spansk salviefrøekstrakt (chiafrø), dyrket druefrugtcellekulturekstrakt.
Fuld sammensætning:

Volumen: 50 ml.
Testperiode: to måneder.
Pris: 225-400 rubler. afhængigt af kataloget.

23 personlige anmeldelser af Avon-kosmetik

Avon kosmetik rangerer konsekvent først i klassificeringerne for populariteten af ​​kosmetik. Skal jeg bestille Avon-produkter? For at træffe det rigtige valg skal du læse brugeranmeldelser.

Elena, 27 år gammel. Moskva

Jeg bestiller denne kosmetik hele tiden. Jeg kan godt lide alt. Parfume er særligt imponerende. Ofte bestiller jeg Avon Summer White eau de toilette. Sådan en behagelig duft!

Jeg er også meget tilfreds med SPA-serien. Alle cremer, geler og shampooer der er simpelthen smukke. Huden efter gelen er fløjlsagtig og blød. Og shampoo lugter godt! Jeg kan godt lide Avon! Jeg råder alle mine venner til at skifte til denne kosmetik. Kvalitativt og billigt - det handler om hende.

Maria, 33 år gammel. Rostov

Jeg prøvede shower gel fra Avon kataloget. Beskrivelsen var meget fristende. Men selve gelen imponerede ikke på mig. Normal tekstur, behagelig grapefrugt aroma. Intet mere at sige.

Sonya, 25 år gammel. Sankt Petersborg

Jeg kan godt lide mascaraen fra dette firma. Jeg køber normalt superlængde. Populær mascara Super chok passer mig ikke.

Med hensyn til shampoo foretrækker jeg at vaske mit hår naturligt. Af denne grund tager jeg aldrig Avon-shampoo. Jeg tvivler meget på, at de er lavet af naturlige stoffer. En gang tog jeg en hårbalsam, men jeg kunne ikke lide det. Men jeg bruger mascara, skygger og læbestift med glæde..

Marina, 32 år gammel. Balashikha

Jeg elsker Avon! Jeg elsker især krops- og ansigtscremer. Hvis midlerne ikke passede nogen, skal du blot vælge dem forkert! Du skal tage hensyn til din hudtype, så er der ingen problemer. Avon producerer vidunderlige kosmetik, der altid er tilgængelige. Varernes kvalitet er altid på toppen, og priserne er altid behagelige.

Kærlighed, 27 år gammel. Samara

Jeg har brugt Avon-kosmetik i fem år nu. Jeg var altid tilfreds med sortimentet. Nu venter jeg på nye produkter. Jeg kiggede på de friske kataloger og var meget glad. Jeg vil helt sikkert bestille mig noget fra den nye parfume. Alle de midler, jeg tog før, var perfekte for mig.

Mila, 23 år gammel. Dmitrov

I marts købte jeg tre læbestifter fra et nyt katalog. Jeg kunne ikke lide nogen af ​​dem. Farven er påfaldende forskellig fra hvad der er på billedet. Jeg bruger dem ikke, og jeg vil ikke bestille andet.

Irina, 22 år gammel. Moskva

Mange af mine venner bliver simpelthen "trukket med" fra denne kosmetik. Men jeg kan ikke lide hende. Jeg bestilte en shower gel en gang. Han viste sig at være middelmådig. En anden gang købte jeg skygger. De passede mig heller ikke. Nu ser jeg bare på de kataloger, som mine venner viser mig. Jeg køber ikke Avon selv.

Olya, 26 år gammel. Tolyatti

Jeg bestilte personligt læbestift, der øger læbernes volumen. I virkeligheden øger det ikke noget. Beskrivelsen af ​​denne læbestift siger, at den forårsager en let prikken. Men jeg følte slet ikke noget sådan. Læbestiften viste sig at være den mest almindelige. Jeg råder dig ikke til at tage det.

Avon sælges ikke kun via et netværksmarkedsføringssystem. Anmeldelser om GRS-kosmetik taler også meget om denne distributionsmetode..

En anden lignelse i tunger - israelsk kosmetik Desheli, om hende - her

Karina, 29 år gammel. Korolev

Jeg har brugt Avon-produkter i flere år, men for nylig har jeg forsøgt ikke at bestille dekorativ kosmetik. Jeg køber kun ansigtsplejeprodukter. Og jeg foretrækker at vælge læbestift, glans, skygger og rødme fra andre producenter. Jeg tager kun eliteprodukter - billig kosmetik er ikke noget for mig. Men Avons cremer og lotioner er gode, selvom jeg gerne vil vide mere om kompositionen.

Ira, 24 år gammel. Obninsk

AVON er superkosmetik! Jeg bruger kun det, og jeg råder alle til kun at bruge det! Dette firma har alle produkter af høj kvalitet. Jeg har bestilt kosmetik fra kataloget mange gange. Alt gik altid godt.

Jeg kan virkelig godt lide Lux-serien. Der er et køligt ansigtspulver, der udligner hudfarven. Det forbliver på huden hele dagen og skjuler ufuldkommenheder godt. Meget god rødme "24 karat guld".

Dette firma har mange andre gode ting. Prøv det, så forstår du alt selv. Du skal bare vælge kosmetik omhyggeligt, så kan du ikke gå galt.

Masha, 27 år gammel. Lyubertsy

Jeg elsker Avon-kosmetik, især skygger og rødme.

Olga, 30 år gammel. Moskva

Jeg kunne virkelig godt lide Avon Enews læbestift. Men det blev pludselig taget ud af produktionen. Jeg er meget ked af det. Hun var perfekt til mig. Hvordan udskifter du din yndlingslæbestift? Jeg kiggede på virksomhedens nye tilbud, men jeg kan ikke finde noget.

Ekaterina, 39 år gammel. Sankt Petersborg

En ven gav mig en meget interessant lille ting fra Avon - gelignende olie. Det er fra huden så blød serie. Denne olie har en gylden nuance. Det er meget behageligt: ​​absorberes hurtigt, efterlader ingen rester, blødgør huden.

Men det mest fantastiske er, at olien giver huden en gylden glød. En meget original ting!

Milana, 36 år gammel. Jekaterinburg

Det er altid interessant at se på smukke billeder. Men faktisk er virksomhedens kosmetik ikke meget forskellig fra mange andre. Jeg købte en ansigtscreme. Jeg kunne ikke godt lide ham. Andre producenter har bedre produkter.

Veronica, 28 år gammel. Chelyabinsk

Jeg har brugt Avon-kosmetik i seks år. Jeg vurderer mange produkter med en gennemsnitlig score. Men der er nogle rigtig gode produkter, som jeg elsker. Jeg bestiller dem hele tiden. Lad mig liste det bedste fra Avon:

  • Liiv øjencreme gel med SPF 15
  • Shea Butter Foot Cream og Shea Butter Hand Cream fra Planet SPA Series
  • Hårmaske med oliven fra Planet SPA-serien
  • SOS håndcreme
  • Planet SPA paraffinmaske til fødder og hænder
  • Læbestift ud over farve

Alle disse produkter er af meget god kvalitet. Der er vidunderlige produkter i Planet SPA-serien. Du er nødt til at prøve selv. Meget afhænger af personlig smag. Og kosmetikken i sig selv er ikke dårlig.

Katya, 24 år gammel. Voronezh

Jeg bruger en creme fra solcremserien. Han er bare vidunderlig! Nogle gange køber jeg roll-on deodoranter fra Avon. Næsten alle af dem har behagelige lugte. Jeg har ikke prøvet andre produkter endnu.

Jeg vil gerne bestille noget fra dekorativ kosmetik. For eksempel neglelak eller læbestift. Deres kataloger er enorme, deres øjne løber op, jeg ved ikke engang, hvor jeg skal stoppe..

Natalia, 27 år gammel. Krasnoyarsk

Jeg elsker Avon kosmetik. Jeg har personligt aldrig haft nogen allergi over for denne kosmetik. Kun maskaraerne fra dette firma er ikke behagelige. De tørrer for hurtigt og smuldrer med det samme.

Resten af ​​midlerne giver jeg 5 point. Denne producent har altid god eau de toilette! Meget flot SPA-serie. Jeg kan godt lide masker og geler der. De lugter alle rigtig godt..

Jeg vil også gerne bemærke Advance-hårserien. Shampoo og hårspray er meget gode der. De får dit hår til at se smukt ud. Jeg kan ikke rigtig lide lip glosser, men Avons læbestifter er gode. Jeg kan sige, at jeg har en positiv holdning til dette firma..

Jeanne, 24 år gammel. Perm

Avon-produkter er billige. Dette er dens største fordel. Du kan købe meget for lidt penge. Jeg kan godt lide mange værktøjer. Pulver, læbestift, rødme, glans - alt fra Avon. Jeg har endnu ikke fundet en erstatning for denne overkommelige kosmetik.

Margot, 27 år gammel. Ufa

Jeg har allerede bestilt skygger, der kan vrides flere gange. De kaldes "Blue Wave". Jeg tager også en god lyserød læbepomade (i et hvidt tilfælde).

Jeg kan også lide parfume og eau de toilette. Men de er ikke længere moderigtige at have med sig. På afstand kan du se, at de er Avon. Du kan straks vurdere pigens status og rigdom. Derfor er du nødt til at købe digere dyre og prestigefyldte varer..

Fra kosmetik til ansigtspleje foretrækker jeg at bestille natcreme. Efter det, meget delikat og blød hud. Jeg køber også læbepomade med en skinnende effekt. Det er meget billigt, men godt. Han har en lyserød og behagelig farve. Det passer mig meget.

Nastya, 20 år gammel. Moskva

Jeg elskede Naturals-serien. Der er gode kropssprays. Jeg kunne især godt lide mælke- og mandelsprayen. Efter ham lugter kroppen så godt! Jeg prøvede Avons fundament kaldet Perfect Shine. Men jeg fandt ikke noget perfekt i ham. Det ligger ujævnt og har en underlig farvetone. For at bekræfte eller benægte vil jeg nu bestille skygger og læbestift.

Lyudmila, 34 år gammel. Taganrog

Enyu-serie kosmetik er meget god. Jeg elsker glans, læbeforing og øjenskygge. Kropspleje kosmetik er også fantastisk. Gel blødgør huden godt. Anstændigt ansigts lotion.

Selvom mange af virksomhedens billige produkter er mere fordelagtige end luksusprodukterne fra andre virksomheder.

Oksana, 32 år gammel. Sankt Petersborg

Jeg er forbløffet over de mange anmeldelser! Avon-produkter er en gylden samling af fremragende kosmetik.

Forresten ser smykkerne også fantastisk ud! Hun ser stilfuld og elegant ud. Ingen ekstra glans. Alt er gjort med smag og kvalitet. Produktets overflade slettes ikke, farverne forbliver lyse i lang tid.

Avon-lakker klæber perfekt sammen og tørrer straks. Jeg prøvede også en anti-cellulitegel, hvorfra jeg ikke forventede nogen stor effekt. Så det viste sig at være meget bedre end dem, der blev tilbudt i butikkerne for store penge! Mit celluliteområde er faldet! Resultatet er synligt synligt. Jeg var meget glad.

Ira, 21 år gammel. Angarsk

Jeg blev præsenteret for Spectra Lash mascara. Jeg kunne virkelig godt lide hende. Jeg vurderede det højere end Maybelline og Bourgeois mascaraerne, som jeg brugte før. Mine øjenvipper er blevet mere voluminøse, længere og fluffere. I dette tilfælde smuldrer blækket ikke. Fantastisk vare, som jeg bestemt vil bestille igen.

Katerina, 23 år gammel. Moskva

Jeg har prøvet Senses shower gel. Det viste sig at være behageligt, men jeg følte ingen fugtighedseffekt. En almindelig gel med en delikat frugtaroma. Næste gang vil jeg købe noget andet.

Alexandra, 19 år gammel. Nalchik

Jeg bestilte en skinnende lotion i en stor flaske. Det lugter godt og blødgør huden. Jeg vil gerne bestille læbestift og lip gloss fra nye kataloger. Der er mange smukke blomster.

På vores hjemmeside er der information om mere eksotiske mærker - for eksempel koreansk kosmetik Misha (Missha)

Vil du vide mere om Mary Kay kosmetik? Så er du her

Kunne du lide artiklen? Abonner på webstedopdateringer via RSS, eller følg opdateringer i VKontakte, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Del denne artikel med dine venner på dit yndlings sociale netværk ved hjælp af knapperne i panelet til venstre. tak!

35 svar

Jeg bestilte Avons Enchanted Forest tofarvet øjenskygge - bare Horror! når de blev anvendt på øjnene, begyndte øjnene at vandre, i første omgang kunne jeg ikke forstå, hvad der var årsagen, efter at have testet anden gang begyndte mine øjne at vandne igen, jeg har aldrig haft en allergi over for kosmetik og cremer i mit liv. Meget skuffet! Forestil dig hvad der kunne være kompositionen.

Svetlana Svar:
5. maj 2015 kl. 9:23

Super tilbud fra AVON. Ved kun at betale 1120 rubler modtager du et sæt på 15 varer... Ingen forudbetalinger. Modtagelse af sættet på dit posthus en uge efter indgivelse af ansøgningen. Betaling inden for fem dage efter modtagelse. Hvis du er interesseret i tilbuddet, skriv [email protected] med emnet "Ansøgning om et sæt" Antallet af sæt er begrænset.

Elena Svar:
22. maj 2017 kl. 14:02

Jeg har brugt eywon-kosmetik i meget lang tid, og jeg kan godt lide alting! Brugte faberlik og passede ikke, etozh-kosmetik som nogen kan lide, såvel som medicin hjalp nogen, og en anden har allergi generelt) skyggerne bestilte generelt kølige og smuldrer ikke som der var andre virksomheder før) gode produkter! Jeg anbefaler, du vil ikke fortryde det, bare angiv hudtypen og vælg kun kosmetik til din krop og hud)

Kosmetik af meget lav kvalitet, jeg anbefaler ikke at købe!

Marina Svar:
27. november 2014 kl. 13:21

Hvorfor. et generaliseret, vagt udsagn skræmmer væk, men overbeviser ikke, dette er fra den serie, jeg sagde, du forstår, forklar hvorfor du tror det er, så måske tror de dig.

Kosmetik af lav kvalitet, jeg anbefaler ikke at købe!

Velkommen til min AVON onlinebutik https://my.avon.ru/magazin/katerina36 (levering VORONEZH) Når du først bestiller en GAVE fra mig))) Vil du deltage i kampagner, modtage gaver og købe produkter med rabat -31 %? Kontakt os! Online registrering af repræsentanter i enhver by.

Svetlana Svar:
5. maj 2015 kl. 9:24

Super tilbud fra AVON. Ved kun at betale 1120 rubler modtager du et sæt på 15 varer... Ingen forudbetalinger. Modtagelse af sættet på dit posthus en uge efter indgivelse af ansøgningen. Betaling inden for fem dage efter modtagelse. Hvis du er interesseret i tilbuddet, skriv [email protected] med emnet "Ansøgning om et sæt" Antallet af sæt er begrænset.

Øjne våde fra mascara. Jeg har for nylig erhvervet en agurkemaskefilm og ansigtscreme, hele mit ansigt er dækket af et rødt udslæt ((jeg tager ikke mere

Og jeg kan virkelig godt lide Avon-kosmetik. Jeg kunne godt lide tea tree shampoo der, håret efter at det forblev rent i en UGE!

kosmetik af gennemsnitlig kvalitet. Jeg plejede at tage parfume sort kjole før. nu er det en helt anden parfume. det er ikke klart hvorfor, men af ​​en eller anden grund har lugten ændret sig og ikke til det bedre. det er en skam

Som repræsentant handlede jeg for nylig med avon, inden jeg købte fra kataloger, hvad jeg vil sige, jeg prøvede en masse kosmetik og cremer fra forskellige virksomheder, både dyre og ikke så, og vendte tilbage til avon. Jeg kan godt lide alt ved hende, noget mere, noget mindre. Og det er meget stødende, når de smider mudder på det meget åbent. gode venner Faberlik - de blokerer dårlige anmeldelser. der er intet at lære om dem, men her er der en mulighed for at dele, konsultere. Tag skyggerne - du køber i butikken - ansigterne hældes på gulvet eller lægger dig slet ikke ned - mascaraen, der skældes ud for, at den tørrer hurtigt, men tværtimod passer mig - et par slag og løb. Parfume - Jeg kombinerer et par dufte, effekten er sikret og de hyldede anti-aging cremer? Som er rost i hver annonce, dette er noget.... Jeg bærer stadig forbrændinger i mit ansigt. der er et minus: efter min mening er det meget seriøst, hvorfor går creme i avon uden beskyttende glimmer. og købere ser skråt på denne kendsgerning...

galina Svar:
25. juli 2014 kl. 8.30

I Faberlik er mascara og læbestift bedre og ikke dårlige rengøringsmidler til huset, men i Avon er der ikke dårlige shampooer, shower geler og cremer, men parfume og tatm, og der med billige syntetiske parfume dufte, og jeg tager dem kun i Lambé, jeg har brugt dem i 15 år og

Marina Svar:
30. oktober 2014 kl. 16:26

Lad mig være uenig i, at døden er god for en russisk-tysk, der er sådan et ordsprog, at Faberlik har en ganske middelmådig kvalitet, at glitter er som læbestifter, det er ikke sandt, at de er bedre end Avons, MEN jeg kan ikke være enig i, at der er læbestifter og glitter bedre end Avon og endda til en meget overkommelig pris, alt er kendt i sammenligning med denne, og to vi er alle forskellige, med forskellig hud og forskellige smag, for ikke at nævne vores behov og muligheder.
Men det er skræmmende, når de hælder kosmetik bogstaveligt FOR ALT... "Jeg kunne ikke lide det" eller "passede ikke" skulle være begrundet, og dette er høflighed, det er banalt at straks besvare det spørgsmål, der opstår - "hvorfor", men forbander med stil - "det stinker "Eller" billige ting er ikke noget for mig "," det bruges af dem, der ikke har set gode dyre kosmetikprodukter "- generelt set om ikke høj intelligens, manglende uddannelse eller tilgive trangsynethed.
I det væsentlige-
Avon har smukke rødme bolde.
Der er et stort antal kvinder, som Avon-mascara er sindssygt egnet til, hun købte tidligere også kun den, men jeg havde noget at sammenligne med.
De har ganske gode håndcremer, de fungerer virkelig, især serien "naturel" (undskyld russisk skrifttype)
Deres pulver er ikke dårligt, men passer ikke til alle, med tør hud er det generelt ikke så let at vælge et pulver, på den anden side er der tonale, men her er deres minus, de er ikke værre end mange, men ikke bedre, middelmådig ville sige.
Slik er ikke for alles smag, igen er der mange serier, du kan vælge efter dine behov, men om ikke at matche farven med kataloget, der er forskel overalt, mellem den trykte udgave og virkeligheden, der er intet at bebrejde for Avon alene, og i sidste ende kan du og kig efter prøver, hvis det er meget vigtigt.
Deres parfume er meget populær, hvilket på en gang blev mig selv overrasket, og da der er forbrugere, betyder det, at der er et behov for kosmetik, og det betyder, at det passer, og at du kan lide det, henholdsvis, alt i verden er relativt. ikke for din hudtype og dine egenskaber, du kan forbande noget.

Elena Svar:
22. maj 2017 kl. 14:07

Det er ikke sandt om faberlik! Jeg brugte denne kosmetik og læbestifter, og jeg var meget skuffet! Og shewon er det, du har brug for, du skal bare vælge selv!

Avon ansigtscremer 45+. Kundeanmeldelser af serien Anew "Rejuvenation"

Efter 45 år mister huden sin elasticitet, derfor har den brug for professionelle anti-aging produkter. Med alderen sænkes metaboliske processer i det, hormonelle lidelser begynder, lipidlaget bliver tyndere, og kollagenproduktionen falder markant. Rynker vises, ansigtets ovale mister sin klare form.

En række ansigtscremer Avon Anew "Rejuvenation" hjælper med at starte genopretningsprocesserne. Anti-aging hurtig transformationskompleks designet til kvinder fra 45 til 54 år.

I dag vil du finde ud af, hvordan du med daglig brug af komplekset i 21 dage kan genskabe et velplejet udseende og ungdom i ansigtet. Jeg vil fortælle dig om alle værktøjerne, resultatet af brug og feedback fra vores kunder.

Hemmeligheden bag Avon Enew ansigtscremer “Foryngelse. Multi-care "45+

Seriens hemmelighed ligger i det patenterede Celluvive-kompleks. Tørring af huden opstår på grund af akkumulering af toksiner i dermislagene. Komplekset afgifter beskadigede epitelceller, renser og gendanner dem aktivt, får dem til at fungere som i ungdommen. Styrker løft, udløser naturlige processer af kollagenproduktion og regenerering.

Rejuvenation-serien er et alternativ til dyre salonprocedurer. Ved regelmæssig og daglig brug er den transformerende effekt synlig efter 2 uger.

Komplekset løser de vigtigste aldersrelaterede problemer:

  • Reducerer antallet og dybden af ​​rynker.
  • Gendanner elasticitet.
  • Bekæmper ældningsprocessen, gendanner turgor og strammer ansigtets ovale.
  • Nærer dermis med sporstoffer.
  • Reducerer forekomsten af ​​alderspletter.

For at opnå optimale resultater skal du bruge hele Anew "Rejuvenation" -serien i kombination. Ifølge resultaterne af undersøgelsen bekræftede 85% af kvinderne effektiviteten af ​​anti-aging-komplekset.

Jeg har brugt disse produkter selv i flere år og er meget tilfreds med resultaterne..

Dagcreme “Foryngelse. Multi-care "med SPF 25-beskyttelse

Multifunktionel Day Face Cream 45+ nærer huden med fugt, giver den energi, minimerer dybden af ​​rynker og gør ansigtets kontur mere defineret. Tillader en kvinde at være velplejet og se meget yngre ud end hendes alder.

Aktive mikroelementer og ekstrakter fra planter i produktets sammensætning løser flere problemer:

  • aktivt bekæmpe den naturlige aldringsproces
  • juster relieffet
  • tone op;
  • fremskynde stofskiftet
  • gendanne redox-processer
  • forhindrer de skadelige virkninger af sollys og fotografering.

Allerede efter 14 dage ses et fald i dybden af ​​rynker, og efter en måneds brug strammes ansigtets kontur.

I produktanmeldelser skriver kvinder, at ændringer er synlige næsten øjeblikkeligt. Sænkningen af ​​de nasolabiale folder og "vinger" reduceres, synlige rynker reduceres, huden bliver fast og elastisk. Spar ved at shoppe her.

Produktet påføres om morgenen på renset hud, tydeligt langs massagelinierne, med let klappning med fingerspidserne. Har en delikat aroma. Fås i 50 ml.

Natcreme “Foryngelse. Multi-care "

Den ultra-fugtgivende formel med Avon natcreme supplerer dagpleje, forbedrer dens effekt og nærer epidermis intensivt under søvn, gendanner beskadigede epitelceller.

Brug effekt:

  • Forbedrer fastheden efter engangsbrug.
  • Gendanner turgor, elasticitet.
  • Udjævner tone og lettelse.
  • Reducerer antallet og dybden af ​​rynker efter 2 uger.
  • Efter 4 uger strammes kindbenets kontur synligt.

I kundeanmeldelser bemærker de, at tegn på træthed forsvinder efter brug af produktet, huden er mættet med energi, den bliver frisk og udhvilet. Produktet tilstopper ikke porerne og lindrer mindre betændelse. Mærkbare ændringer er synlige efter to ugers brug.

Påfør på ren hud inden sengetid. Skønhedsproduktet har en frodig tæt creme fraiche, absorberes perfekt, har en behagelig aroma. Sælges i 50 ml krukker.

Creme til ansigt, hals og décolleté "Foryngelse. Excellence "2 i 1

Det universelle middel Ny "Superioritet" har en målrettet effekt, der tager sig af tre zoner på én gang, hvilket er især vigtigt efter 45 år. En høj koncentration af aktive komponenter i det patenterede Celluvive-kompleks trænger ind i de dybeste lag af dermis, aktiverer arbejdet i alle celler, mætter huden med nyttige stoffer, plejer og forynger den.

Resultatet er synligt efter 7 dages brug.

  • Mindsker tegn på aldersrelaterede problemer.
  • Arbejdet med beskadigede celler genoplives.
  • Øger dermis modstandsdygtighed mod aldring.
  • Elasticitet øges markant, ansigtskonturen genoprettes.

Enew Avons foryngende ansigt, hals og décolletecreme kan bruges op til 40 år, hvis huden udsættes for skadelige miljøpåvirkninger og den mangler ernæring.

Har mange positive anmeldelser fra kvinder:

  • Lettelsen er udjævnet, huden bliver silkeagtig.
  • Spor af visning forsvinder.
  • Rynkernes dybde reduceres betydeligt.

Luksuriøs cremet struktur og delikat duft elsket af mange. Produktet absorberes hurtigt uden at efterlade rester. Det kan bruges dag og aften efter rengøring af huden. Har en behagelig lugt. Præsenteres i en 50 ml krukke.

Dette er en af ​​mine yndlingscremer. Det giver en hurtig synlig effekt. Ansigtet ser yngre ud og skinner indefra.

Øjenkonturplejesystem “Foryngelse. Multi care "(creme + balsam)

Enju foryngende øjencreme plejer forsigtigt øjenlågens hud, balsam forbedrer indtrængningen af ​​næringsstoffer inden i og stimulerer cellerne. Dobbelt plejesystem glatter krage fødder, giver en løfteeffekt, reducerer mørke rande under øjnene.

Anmeldelser af øjencreme:

  • Styrker turgor, løfter det øverste øjenlåg, gør udseendet mere åbent.
  • Udjævner lettelsen, glatter rynker.
  • Lindrer hævelse og hævelse.

Plejesystemet kæmper godt med aldersrelaterede problemer. Cremen påføres morgen og aften langs banelinierne med lette klappebevægelser af fingrene. Brug balsam om morgenen kun under øjnene og efter cremen.

Volumenet af hvert produkt er 15 ml.

Dobbelt eliksir “Foryngelse. Excellence "(serum og olie)

Avon Double Facial Elixir er et innovativt anti-aging produkt med et højt indhold af aktive plantekomponenter. Indeholder ekstrakter af guld, platin og hydrolyserede perler. Et middel fungerer som to og erstatter virkningen af ​​creme og serum. Elixiret trænger straks ind i dermis til de dybeste lag, reducerer vævssænkning og bekæmper problemet med visning. Giver en god løfteeffekt til ansigtet.

  • Udjævner ujævnheder med det samme.
  • Styrker elasticitet, reducerer rynker.
  • Hurtig regenerering af epidermis udløser cellulær foryngelse.
  • Strammer ansigtets kontur.
  • Serum normaliserer vævsvandbalance.
  • Formel med fem olier nærer huden intensivt og efterlader den fløjlsagtig og strålende.
  • 87% af kvinderne rapporterer om en mærkbar reduktion i dybe rynker.

Ifølge kundeanmeldelser har den en ekstremt behagelig lugt og let tekstur; efter påføring forbliver en blød film, som hurtigt absorberes. Huden bliver silkeagtig og "levende", porerne reduceres. Selv på tør og dehydreret hud kan effekten mærkes efter et par dages brug.

Om morgenen eller aftenen skal du påføre to dråber i din håndflade, blande og dyppe dit ansigt ned i håndfladerne, spredt forsigtigt over dit ansigt. Påfør før eller i stedet for creme.

Fås i en 40 ml flaske.

Kompleks natpleje “Foryngelse. Uendelig effekt "

Dette kompleks er blevet et gennembrud inden for kosmetologi. Den patenterede teknologi til at skifte mellem to formuleringer med forskellige koncentrationer af aktive stoffer blev en fornemmelse. To-fasekomplekset blev udviklet og testet på Avon Global R & D Center. Begge produkter supplerer og forbedrer hinandens handlinger, arbejder sammen for at regenerere og forynge celler.

Hovedopgaven med kompleks natpleje er at starte et celleforyngelsesprogram. Roterende mad hver uge eliminerer vanedannende effekter.

I løbet af natten sover du, og midlerne arbejder:

  • nærer overhuden med sporstoffer;
  • forbedrer stofskiftet
  • udløse cellereparationsprocessen.

Creme nr. 1 - påføres i den første uge. Kompleks Glyco + aktiverer regenerering, aktive AHA-syrer opløser døde celler. Værktøjet bekæmper aldersrelaterede problemer og udjævner epitelets struktur. Har antiinflammatoriske og antioxidante virkninger.

Creme nr. 2: - påfør i anden uge. Indeholder Super Retinol, som aktiverer produktionen af ​​kollagen og elastin, forbedrer fasthed, sletter rynker.

Foryngelse kompleks natpleje har mange fantastiske anmeldelser. Kvinder bekræfter kompleksets kvalitet og høje effektivitet. Det bekæmper virkelig aktivt falmning, reducerer sværhedsgraden af ​​rynker, ansigtet ser velplejet og friskere ud.

For at bevare din ungdom længere skal du bruge Rejuvenation natpleje 3 til 4 gange om året.

Produkterne har en behagelig aroma af en blomsterparfume. Flaskens volumen er 30 ml. Katalogprisen er 2300 rubler, men sælges ofte med rabat.

Mini-sæt "Foryngelse"

Hvis du vil teste Avon-serien af ​​ansigtscremer uden at købe hele sættet på én gang, vil mini-versionen være en fantastisk mulighed for at lære dem at kende. Du modtager det første resultat inden for 14 dage.

Sættet inkluderer:

  • Rensevand (50 ml).
  • Dag- og natcreme (15 ml).
  • Systemer til huden omkring øjnene: creme + balsam.

Sådanne mini-versioner af serien vises ofte i kataloget til en speciel pris. Dette er en god mulighed for at spare penge og prøve penge for dig selv. Prøveversionen er pakket i en lille smuk kasse, som kan præsenteres som en gave eller bruges som rejsesæt.

Silke luksus ansigtsgel-olie med anti-aging-kompleks

Den revolutionerende Anew Ultimate 45+ dags ansigtsbehandling holder dit ansigt frisk og strålende hele dagen. Produktet har en innovativ geltekstur. De eksklusive, lette olier, AHA-syrer, silkeekstrakt, et kompleks af vitaminer og antioxidanter, der er inkluderet i gelen, giver huden intens næring, blødhed og silkeagtighed. Enews olie-gel "Luxury of Silk" giver en øjeblikkelig effekt, resultatet er synligt fra den første påføring.

  • Returnerer alderen hud ungdom, elasticitet.
  • Giver fin farve, jævn struktur.
  • Glatter rynker.
  • Maksimal mætning med fugt og nyttige mikroelementer.

Produktet absorberes perfekt, passer perfekt under makeup. Det kan påføres hele dagen på renset hud. For at bekæmpe aldersrelaterede ændringer anbefaler udviklerne af gelen at bruge den regelmæssigt som en dagcreme for at opnå maksimal effekt..

Ifølge anmeldelser fra kvinder har olien en meget delikat struktur, giver huden en naturlig ungdommelig glød, glathed og ekstraordinær fløjlsagtig, føles slet ikke og efterlader ikke mærker. Selv bruger jeg hele tiden dette værktøj, da jeg ser, at huden strammer og transformeres.

Produceret i en flaske på 30 ml koster 700r.

Foryngende Mineral Night Gel - Guldstandarden

Anti-aldringsmiddelets innovative formel kæmper aktivt mod de 7 hovedtegn på ældning af epidermale celler, der påvirker deres arbejde: det fremskynder fornyelsen og aktiverer processerne for deres foryngelse.

Eliminerer aldersrelaterede ændringer:

  • Gendanner fasthed.
  • Strammer den samlede kontur.
  • Reducerer folder og dybe rynker.
  • Glatter fine rynker i problemområder.
  • Fugter og nærer huden intensivt med gavnlige vitaminer.
  • Bekæmper alderspletter.

Natemulsionen er et af produkterne i Avon 45+ serien af ​​ansigtscremer og supplerer linjen med plejeprodukter. Det påføres ansigt, hals, décolleté-område efter indledende rensning. Fodrer dybt selv meget tør hud, velegnet til natpleje med en kombinationstype. Ved regelmæssig brug har den en langvarig virkning påført før sengetid.

Anmeldelser af kvinder er de mest positive - de bemærker hudens ernæring af høj kvalitet, forbedring af lindring, reduktion af sagging i kindbenene, nivellering af hudfarve. De skriver, at bekendte begyndte at komplimentere, at ansigtet var meget yngre..

En 50 ml krukke er nok til flere måneders brug.

Peeling and Radiance Film Mask

Filmmasken i Anew Ultimate-produktlinjen udfører flere funktioner på én gang. Det genopretter øjeblikkeligt ungdommelighed og udstråling til huden, giver dyb skrælning og afgiftning af celler i de dybe lag af epidermis. Masken indeholder mikropartikler af guld, som giver dette resultat. Guldpulver udjævner forsigtigt hudens struktur og farve, renser porerne og strammer kindbenets kontur.

Produktet er universal, velegnet til enhver hudtype. Når du bruger, skal du overholde visse regler:

  • Påfør på et tørt, rent ansigt (ikke over øjne og læber).
  • Under proceduren er det nødvendigt helt at slappe af musklerne..
  • Det er nødvendigt at fordele masken med en speciel børste langs massagelinierne for at opnå det bedste resultat.
  • Opbevar 20 minutter, indtil det er tørt.
  • Skyd forsigtigt fra bund til top, startende fra hagen, eller rul forsigtigt, hvis filmen går i stykker.

Alle, der har prøvet masken eller set effekten af ​​dens anvendelse på andre, kan ikke indeholde følelser, så resultatet af transformationen er forbløffende. I virkeligheden ændrer en person sig på bare en halv time.

  • Huden bliver ungdommelig, strålende og som om den lyser indefra.
  • Peeling udjævner lettelsen og tonen.
  • Rynker udglattes.
  • Øger elasticiteten.
  • Problemområder strammes på grund af løft.

Sådanne gelmasker nærer og nærer huden effektivt, kræver ikke skylning, de er praktiske at bruge, når de rejser og som en hurtig pleje, inden de går ud derhjemme. Giv hurtige synlige resultater til en overkommelig pris.

Avon Anew ansigtsmaskefilm præsenteres i et 75 ml rør i 500 r.

Hele linjen Anew "Rejuvenation" 45+, som inkluderer Avon ansigtscremer, geler, masker, balsam, serum, er rettet mod at genoprette ungdommelig hud og bekæmpe aldersrelaterede problemer. Hvis du bruger midler regelmæssigt og omfattende, opnår du fremragende resultater..

Køb med 30% rabat

Enhver kvinde vil se godt ud i alle aldre. Med en række ansigtscremer Avon "Rejuvenation" 45+ er det muligt. Ifølge anmeldelser fra smukke damer håndterer de perfekt problemet med at visne og glæde sig over deres resultat. I Avon-kataloger tilbydes cremer ofte med 30% rabat, gennemsnitsprisen er 700 rubler. For at købe et sæt ansigtsplejeprodukter til gunstige betingelser, skal du udfylde formularen på hjemmesiden avocos.ru

Jeg håber, at de givne oplysninger hjælper dig med at træffe det rigtige valg baseret på dine behov og spare penge, når du køber.